Thursday, August 28, 2008

28 08 08

28 08 2008 tarikh yg best gak even xsebest 080808 tapi ia ade makna pada aku..
hari nie ape yg aku cari2 selama ini telah kutemui..

aku telah dikhianati..
aku te lah ditipu..
thanks to FS yg byk bg info to me..

sanggup die khianati hati aku..
sanggup die tipu aku selama ni..
setelah aku dapat menerima die die tinggal kan aku mcm tu jek...
sedey gile bile aku tau die dh pon get enggament on 2/08/08 n akan kawen on 30/11/08 ni..
yg paling aku x boleh terima die kate die syg aku tp knp die sanggup tipu aku??
knpe x nk beterus terang jek???
kenape???


Tak mampu melepasnya
Walau sudah tak ada
Hatimu tetap merasa masih memilikinya
Rasa kehilangan hanya akan ada
Jika kau pernah memilikinya
Pernahkah kau mengira kalau dia kan sirnar
Walau kau tak percaya dengan sepenuh jiwaRasa kehilangan hanya akan ada
Jika kau pernah memilikinyamemiliki kehilangan...


cinta ini membunuhku~

Kau membuat, ku berantakan.
Kau membuat, ku tak karuan.
Kau membuat, ku tak berdaya.
Kau menolak ku, acuhkan diri ku.
Bagaimana, caranya untuk,meruntuhkan, kerasnya hati mu.
Ku sadari, ku tak sempurna,ku tak seperti, yang kau inginkan.
Kau hancurkan aku dengan sikap mu,tak sadarkah kau telah menyakiti ku.
Lelah hati ini meyakinkan mu,cinta ini, membunuh ku.
Bagaimana, caranya untuk,meruntuhkan, kerasnya hati mu.
Ku sadari, ku tak sempurna,ku tak seperti, yang kau inginkan.
Woo.. Huu.. Haa..Lelah hati ini meyakinkan mu,cinta ini, membunuh ku...


Sesungguhnya
Sebenarnya hati ini cinta kepada Mu
Sebenarnya diri ini rindu kepada Mu
Tapi aku tidak mengertiMengapa cinta masih tak hadir
Tapi aku tidak mengertiMengapa rindu belum berbunga
Sesungguhnya walau ku kutipSemua permata di dasar lautan
Sesungguhnya walau ku siramDengan air hujan dari tujuh langit Mu
Namun cinta tak kan hadir
Namun rindu takkan ber bunga
Ku cuba menghulurkanSebuah hadiah kepada Mu
Tapi mungkin kerana isinyaTidak sempurna tiada seriKu cuba menyiramnya
Agar tumbuh dan berbunga
Tapi mungkin kerana airnyaTidak sesegar telaga kauthar
Sesungguhnya walau ku kutipSemua permata di dasar lautan
Sesungguhnya walau ku siramDengan air hujan dari tujuh langit Mu
Namun cinta tak kan hadir
Namun rindu tak akan berbunga
Jika tidak mengharap rahmat Mu
Jika tidak menagih simpati
Pada Mu ya AllahTuhan hadiahkanlah kasih Mu kepadaku
Tuhan kurniakanlah rinduku kepada Mu
Moga ku tahuS yukur ku hanyalah milik Mu

2 comments:

fAtrinA said...

hanie....la ade blog xckp..heehe..nape cam sedey je ni?

~H @ N i ~ said...

hehe,
jangkit ngn fatin la nie..tu yg ikut wat blog jugak..
tapi xrajin nk update..hehe
emm sedih r fatin..hati dlukai..LELAKi ni semua same jek..huhu
eii kite suke tol bace blog fatin..hehe..best2

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails