Sunday, September 28, 2008

Raye dh Nk Tiba

Hooreeey,
tinggal 2 ari jek lagi nk raye..
ini bermakna dh 28 ari kite berpuasa
Alhamdulillah setakat ari ni aku puase msih cukup lagi taw..
sape2 yg dh cutie tu jgn jeles..hehe

Sabtu pg after g pasar pagi kat Larkin (sempat lagi tuh g shopingkeh3)aku betolak balik ke kg halaman aku kat TANGKAK..
mcm jauh jek nk blik kg.padahal tiap2 minggu balik kg..
ala kire jauh gak pe..

schedule aku penuh ..
smpi2 kg sabtu tu aku g jln2 kat muar,
ari ni (ahad)aku g melaka plak..bwk mak aku g blie brg2 daur.
kiteorg g TESCO Melaka..pergh ramai ler org..
parking penuh gle..nk cr barng pon xnmpk ape..
before g TESCO tu kiteorg sebenarnye nk g cri baju melayu adik lelaki aku yg no.3
die sorg jek yg xde bju raye agi..
emm nasib die mmg baik..kedai first yg kiteorg serbu ialah first lady.
msuk2 jek dh nmpk baju melayu colour tema kiteorg tahun nie..
ape lg aku pun terus jek r rembat, xctly ade 2 pasang yg ikut colour tema..
tapi after g fitting then ok aku terus bayar...
emm kopak agi duet aku bli kn die baju melayu.huhu

emm aku harap raye tahun nie lebih bermakna dari tahun2 sebelumnye.
kami sekeluarga bergembira menyambut syawal tahun ni..
aku nk menegmbirakan keluarga aku..aku nk bg mereka yg terbaik..
cukup lah selama ni kesusahan yg kami alami..semoga syawal kali ini memberi sinar untuk kami dalam menjalani hari2 yg mendatang..

alamak ngantok plak..
esok kalu ade mase aku sambung lagi lah...
~Hani~

2 comments:

Qaseh.Darwisy said...

Hanie...Slamat Hari Raya...

mood kerja blom datang lagi tapi tuan punya badan da ada kat ofis..cne nih?

~H @ N i ~ said...

huhu,mmg pon..menci r..xpuas raye lagi taw

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails