Tuesday, November 4, 2008

~ Hari Ini Hari Selasa~

Hari ni aku xbape nk sihat sgt..lately asyik selsema jek..huhu (sakit idong aku ni) mlm tadi pon xdpt tdo ngn lena nye..tibe2 tjaga dlm kol 4 pg n xleh tdo smpi 6.30pg..tbe2 aku teringat kn 'sesorg' huh benci tol lah..knape lak die muncul tbe2 nie? die bomohkn aku ke??(ceh wat andaian yg bukan2 lak)..

eii mmg aku dh leh lupe kan die tapi xtau r mlm td mmg b4 tdo lg aku asyik lah t'ingtkn die..pehal tah..menci tol lah..pada hal die ngah sedap2 meniti hari2 bahgia die aku pulak nk beduka nestapa..pehal kan..xleh2 aku kne kuat kn semangat aku tok lupe kn die ..chaiyok2 hani... u can do it..emm 1 of my pren pon ade ckp pikir yg kite akn dpt lebih baik dr die..insyaallah..itu lah DOA aku setiap solat..semoga ALLAH makbulkan doa kau..aminnn..

pg tadi msk2 opis aku mcm xde mood jek nk keje..tp ble aku ingtkn family aku semangat tu dtg sikit2..then aku dpt call from my Asst.Pm kate ri ni ade subcon meeting kat site kol 10.30pg..huh tgk2 jam pon lg 5 minit jek nk kol 10..pergh aku pon kemas ape yg patot bg tau my superior then blah g site..tup2 sampi tem parking kat bwh opis ade 1 lori blok kete akuh..ceh geram tol aku..org lg nk cepat die lak wt spoil..aku kuar kete tgk mcm leh lps kete aku nie..(kete aku kn comel)hehe..so aku pon cube r..tp xlepas2 pon.. mcm ne ni??? aku geram tol ngn lori gle ni..suka2 ati mak bapak die jek parking kat tem xsepatutnye ni..at last de sorg mamat nie nmpk & tolong aku..huh Thanks a lot ENCIK..xtau lak name die sape..so pas tu aku pon bergegas ke site..mse tu jek dh kol 10.28pg meeting start kol 10.30pg..adoi mati r aku lmbt nanti..pe lg aku pon pecot selaju yg mungkin(mcm laju sgt)hehe..alhmdllh jln ke senai tu x lah jammed so dlm kol 10.50 aku smpi site office..tup2 tgk2 meeting xstart pon lg..aceh mencuak kn aku jek la..

kol 11 baru meeting start..mcm2 ddiscussnye..kol 12.50 baru abis..aku pon kemas2 then trus blah..on the way rs lapo plak..singgah MCD jap..g drive thru ayam spicy n milo OK..hehe punye lah gile mcm lah boleh mkn ayam same drive..keh2..

smpi kay parking city plaza(building dmana teletaknye opis aku) aku pon mkn r dlm kete nie dsbbkn bos aku ade kat opis so sku tpakse mkn dlm kete bos aku nie mengharam kn mknan2 MCD dbwk msk ke dlm opis sbb ade lah kes nye dulu..emm aku cume sempat mkn fries n secubit ayam jek..g lain aku tinggal lam kete..balik kang lah aku mkn..xleh nk feel la mkn tekocoh2 ni..huhu

emm sib baik ptg2 nie superior aku nye mood ok..so happy ckit r aku buat keje..leh gelak2 lagi..kalu ari2 cam tu kan bagus ek..xr aku nk cabot cr krjr lain..hehe

emm k r dh mlm dh nie aku nk balik umah lah..nk relax kt umah..mlm nie ade cite ku milik mu..layan cite tu best gak..adieos..nanti aku sambong lagi r..

~s E k i A n~

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails