Wednesday, December 24, 2008

Lonely




















Me & My beloved sister

Pg2 tadi akak aku msg soh tolong check kn result KPLI die..
aku smpi2 opis jek trus check..
tup2 xkuar agi..

aku pon start wat keje dlm kol 10 lebeh tu aku try bukak agi web site ia n tgk2 leh check plak..
aku dengan debaran n xcited nye pon check kn lah..
paap...Sukacita dimaklumkan anda telah berjaya...
huh..aku xsemena2 pon mengalirkan air mata kegembiraan...
(aku lg xcited dr akak aku) hee

aku cepat2 call opis die bgtau berita ni..
emm die happy..aku pon tumpang happy gak..
akhirnye penantian die selama 5 tahun dh terkabul
amin..

so dengan ini aku akan keseorgn di JB ni..
last 2 week my housemate merangkap ofismate dh pon pindah dpt keje JKR..
skrg akak aku plak nk blah dr JB..huhu
sedey r aku xde kwn dh kat JB nie..
dulu ble time cutie2 jek akak aku dtg umah aku..skrg nie??
aku dh xde kwn nk bgosip2 merayau2 jln2..
huwaaaa...sy sgr sedey..
emm hopefly aku pon akan menyusuli jejak langkah mereka tok perpindah ke KL jugak....

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails