Thursday, January 22, 2009

Maaf.. Ape Kes??

aku nk story mory ckit neh..
ari ahad lepas aku g r opis..saje jek merajin kn diri..
kunun2 nk siapkn mainclaim(claim to client)..
dikesempatan tu harus lah aku betenet b4 start keje kan..

mule2 tu aku xbkk pon opis nye email cam mls jek kn nk tunjuk yg kite nie rajin bekeja..
tp tup2 superior aku mai dtg opis gak..huh..

harus lah aku tekejut n mdapat bebanan keje yg byk kn..haha die pon email pe benda keje2 yg die soh aku buat..
maka dengan ini aku pon tpaksa lah mbukak email opis..
than u know what i see???
haha ade "sorg mahluk tuhan" bg aku email..
guess who???







haha akhirnye "Mahluk tuhan " nie muncul gak..
subject email die:Maaf
Email Contain: Ku susun sepuluh jari memohon maaf..

dengan sepontan aku mjawab "ape kes???"



aku pon termenung jek ms baca email die.. nk reply ke x ek???pkir punye okir aku pon reply dgn panjang lebarnye..konon2 aku xtau r pe yg dh tjadi..

so after aku mengarang ayat2 power aku tuh aku pon bce2 lebih kurang than send..


....msg sending.....




then...


semalam die reply msg aku..
penat jek aku taip pjg2..
die reply ciput jek
"jika ade kesalahan..."

emm bengang jek aku..
still xnak mgaku..
tu lah mahluk tuhan yg ego..benci aku..

ape "mahluk tuhan" nie nak sebenarnye??
aku xpaham
pe motif die mintak maap??
selama ni bukan main lagi die menyepikan diri..
membatukan diri..ingat dh mati..ooppps sory r kalu tekasar bahasa..
adakah die xbahgia???huhu(jahat aku kn besangka buruk)
mungkin sbb die rase besalah..
org yg buat salah harus lah rase besalah..
biar die rasekan kebersalahna rase ni..
bukan aku buat ok.. nie semua yg dinama kan balasan..

harus r rase die besalah setelah die tinggalkn aku mcm tu jek kan..
hati mane yg xsakit..jiwa mane yg xparah..
kalu xnak ckp jek la terus terang kan.. buat pe nk tipu2
ape die ingt aku nie xde perasaan??

emm nanti aku smbg lagi cerita ceri "mahluk tuhan" nie yek..
mcm emo plak aku ble terinagt kn die..
5 tahun beb..huhu




~sekadar gambar hiasan~

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails