Friday, February 27, 2009

Apebila org nk belanje..

25-02-09

HAri ni ade org nk belanja kami mkn..nyumy2 lame dh xde org belanje mkn..emm sdp2 aku suke nie..hee

so pas keje nie die ajak kami g mkn..aku n kak maz on jek..
kiteorg g mkn kat secret receipt kat plaza pelangi.. dekat je ngn our opis..

so layan jek la gambo2 ni dulu ek.. nanti2 aku update the story mory nye..
layan... :)




muka kegembiraan kami..asal sekerat jek muke aku nie.. x muat camera da..haha

aku x henggat ape name this air.. yg aku ingt the creme tu caremel kot.. emm rase die nod bad.. ok la.. minum ms panas best kot.. tp aku minium dh sejuk waktu ni.. so xberapa best sgt la.. (nie c O** la yg order aku cume ckp jek yg deco die cantik.. coz aku teringat kat 1 og korean drama yg die wat Coffie cam tuh ala mcm dlm cite coffie prince tuh..(sape yg peminat cite korea tau r)
ni name die lagzania.. kak maz nye food yg die order.. aku telupa nk rase sedap ke x.. tp kak maz kate biase2 jek..
Ni aku n org yg blanje tu nye food.. same tp xserupa.. aku mkn spegeti bolognes (eh btol ke eja?? belasah jek lah) aku ambik chicken n die beef.. kiteorg ambik set yg dh include air n sup.. ok lah 3 in 1 gituh.. rase die kureng ckit.. cheese die dh sejuk.. xsodap mne lah..tp sebab org belanje harus lah aku berselera kn.. keh3 lupa nk snap gambo mse mkn..
awas.. jgn pandang belakang.. hihi.. yg depan sekali tu ialah tuan yg bertanggung jawab membelanja kami.. nk balik dh time ni..
k r xde r yg best sgt pon n3 nie.. saje jek nk jd kn ni 1 of my collection story.. atleast dr skarg aku leh kira r bape byk org belanje aku kn.. kire menghargai lah tuh.. lalala..


4 comments:

Qaseh.Darwisy said...

siapakah jejaka itu?lazatnyeh....

Hanie,Mr.Choo cne skang..da sht ke??tgk dari blakang mcm dia la..

~H @ N i ~ said...

haha ini adalah kiteorg nye superior r..not ur mr.choo la..hehe

Ninie..mr choo kamu dh kene transfer r.. miss him loor..sian die.. still xsihat sgt.. tp dh start keje la.. die kne transfer double track ipoh rawang 2 rase nye..

Catz said...

makanan free adalah makanan yg paling sedap..hiks..
walau kureng tetapp rasa sedapppp..

~H @ N i ~ said...

catz:
Ya betol.. sesungguhnye.. itulah yg paling sodap.. :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails