Thursday, March 12, 2009

….Knape aku sedeY??...

uwaaaaa.. tetiba jek aku emo xtentu pasal semalam..aku xtau r pasal ape.. aku sangat emo..rase nk nangis jek.. dr opis lagi aku cam xleh tahan nk nangis..cembeng nye aku nie...(mmg pon..aku jenis yg sensitip..cepat tersentuh..) sado2 nak nangis sajok..puih.. menci perangai cam nie kan..sure org pon menci tgk perangai huduh aku ni..huwaaa.. ini lah aku.. ala aku bukan nye ngengade xbetempat ok..

semalam ms g keje jek aku dh rase yg ari semalam sgt xbest..sebab ape aku sendiri xtau.. aku cam malas jek nk ngadap keje.. eii xikhlas tol wat keje ni ek..mkn gaji buta lak aku (ampoonn kan aku)..

emm sah2 mmg aku sedang beremo so ape pony g aku buat aku rse x happy.. walaupon aku cube menghappy kn diri sendirik tp x bejaya..aku cube2 wat gelak2 tp cam budus lak..sbb aku tpu diri aku sendiri aku konon2nye happy la..tp aku tetap bersedey..huhu.. ape dh jadi ngn aku nie??..semlm pas keje aku terus cabutkn diri balik umah wlaupon keje aku melambak lagi.. pedulik ape haku.. ati aku sakit..jiwa aku kacau.. ade org ambik tau?? So dr aku seksa jiwa aku baik aku cabot tenangkan diri aku.. xde nye org nk ambik tau psl aku kalu bukan diri aku sendirik kn.. 9eh ape aku ckp nie.. sungguh emo nie..sado2 meleleh sudah ayaq mata..huwaa… knpe la aku nie ek???) XTAU LA…


Tah la uouls.. aku rase aku cam down jek.. aku cube bgn..tp down lagi.. aku cam dh xtahan jek nk bertahan.. aku g toilet aku melepaskn nye..huwaa.. (hanye aku sajok yg mengerti) susah nk xplain ngn org..sbb aku pon xpaham pe perasaan aku nie.. Ya Allah tlg lah ahambamu ini..

Mcm2 benda aku pikir.. aku cam xde tempat jek nk ngadu2 meluahkn perasaan yg terpendam sekian lame dlm ati aku nie..dulu lain r D.I.A sajok jadi tempat aku luah kn segala2nye.. tapi sekarang xtau nk luah kat ane.. huhu konon aku dh dpt lupa kan D.I.A upaneye xlagi..aku tipu diri aku kot.. ye r die asyik muncul jek dlm hati aku ni.. apekah yg telah terjadi?? Aku xnak dh seksa diri sendirik..

Mcm2 dh jadi.. aku rase lonely jek skrg nie. fmly jauh.. bf????? Lagi lah xde... kwn?? Cam xde gak..(nie mtmbh kn lg ksedeyhan haku coz kwn kg aku noridah tu.. yg aku cerita bru dpt keje kat JB nie dh dpt transfer keje kat Muar..start minggu depan.. n ini bermakna aku kesepian lagi…)pe aku nk buat nie ek?? Kalu de kwn2 yg leh aku wat teman melepak n menghappy kn diri aku yg weng nie.. ok gak kn.. atleast aku lupe kejap benda2 yg leh wat aku weng nie kn.. ptg semalam smpi ke mlm aku emo xtentu pasal.. sado2 nangis sajok..(sib baik x buta mata haku.. jdi kassim selamat plak aku kang)

Ya Allah kembalikan lah kekuatan aku.. semangat aku hilang tah gi mane tah.. (die balik kg kot..) eh wat lawak budus lak aku ni..
sekadar gambar hiasan.. sbb aku suke nk menceriakn n3 aku nie supaya x suram.. hee
~ Fiqry jd buah ati aunty ngah eh ~

~last balik wif noridah...~


2 comments:

Qaseh.Darwisy said...

La yang kenapa ni..jgn la nangis..aku pn emo jea semalam..ntah pape la..nangis smp bngkak bijik mata..hampeh btl..ko nk period kot hanie..aku tgh blur skang nih..pilihan yang aku sndiri x reti nk pilih..hampeh la..

Ko x dapat ke JKR..ramai dgr2 yg dapat nih..

~H @ N i ~ said...

Qaseh:
hoho.. tah la wei.. ko x mo wish besday kat haku pon ea.. ini leh menimbol kn kemarahan..kah3

knpe ko xtau nk wat pilihan pe nie wei??habaq mai kat aku..

aku xtau nk check da dpt ke idak jkr tuh

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails