Friday, March 20, 2009

Tiada arah tujuan..

Last saturday nye cerita..
walaupon dh basi tapi aku nk gak cerita..hehe
pagi2 tu sebenonye xlah pagi mane pon..dh name nye pon sabtu n aku xbekeje kn..haruslah aku bangun lambat ckit kn..
dlm kol 10 aku gerak g perodua Tampoi..niat dihati nk betol kn side miror V saya tuh.. die pening2lalat ckit..(pening ke??)
tapi aku xde pon buat any appointment.. kira walkin jek ni.. nasib2 r kalu xramai org kang aku buat kalu x aku blah jek nanti..

smpi2 aku tgk no 204 aku nye no 214.. emm xpe leh tunggu lagi ni.. tup2 upanye xde org pon yg ambik no semua dh cabut balik kot.. so hanye ade 2 org jek yg tunggu..after 10 minit cam tuh no aku smpi & aku pon berurusan r ngn services asst kat situh.. sgt peramah n baik hati.. die layan aku ngan baik sekali.. so discuss2 die xde stok n after stok ready die akn call aku tok baiki..

so skrg baru kol 10.30am.. tepikir2 gak aku nk ke mane gak nye ni ek?? col my sis tnye die dh gerak ke x?? die kate baru jek gerak..so kira2 dlm kol 2.30pm kang baru die smpi..emm lame lagi tuh..so aku pon memutuskn nk g angsana jek la memandangkn tem tu pn dekat jek.. xctly my sis nk trn JB on that day coz nk attend xhousemate die nye wedding kat mersing esoknye..

smpi2 angsana benda 1st yg aku pikir ialah.. nk mkn kenny.. hoho.. lame dh mengidam xdpt2 nie..ri tu nk g mkn ngn ely(1 of my frend) die nk mkn KFC lak.. ajak norin die xsuke plak.. so hari nie aku jln sorg2 so aku decide sendirik la kn..mari kite serang kenny..emm sedapnye uouls.. lame dh xdpt mkn menatang nie taw..nyummy2.. aku mkn smpi ketitisan yg terakhir okey.. so aku sgt tidak mmbazir kn.. siap mintak xtra gravy lagi tuh..

so layan gambo2 nie ek..






~kegedikan telah menguasai diri ku..lalala..~


~i like it..~



~ nyumy..nyumy.. uouls mari mkn..~



~sedap2~

2 comments:

Catz said...

hani sebut angsana..teringat kenangan lama..dulu saya pernha keje di JLn Tampoi..so tinggal tak jauh dr angsana..almost everyday pi angsana..hehhehehe..rindu JB..
tapi next week akan ke JB...lallalala.
jalan-jalan cari makan..

~H @ N i ~ said...

Catz:
hehe mesti angsana byk memori nieh..haha..tu r ble bosan jek kite g angsana..xtau knpe.. padahal xde r best mn pon angsana tuh kn..wawawa nk trun JB ek?? yok2 kalu free leh gak ketemu..hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails