Wednesday, March 25, 2009

~Last weekend..lalala~

Last weekend aku ke PERODUA servis..kali ni bukan utk servis kete tapi untuk pasang telinga sebelah kiri V saya tuh.. huhu, lame okeh..sbb ramai org nk servis kete mereka.. nasib la tempat nie tip top bab2 customer servis die..(bg aku lah) uouls tau die siap serve mee grg n kopi O pns/ teh kat all the customer yg tgh menunggu kereta2 mereka.. so kira ok lah kalu lambat pon x de r nk menyingga kn..haha

so kete aku siap around kol 11.15am gitu le.. siap2 aku balh g larkin perdana cr bahan2 nk wat muffin (mould n muffin cup) pas tu g kg melayu.. tujuan nye nk g umah kak lia (office mate aku) nk pinjam whisker die..haha(pekakas xcukup agi tapi saye gigih nk muffin yg xbpe nk jadi tuh)heheh

pastu smpi2 sane die soh tunggu nk ajak aku lunch bersama2nye.. so kencang lah die memasak didapur seorg diri..(aku hnye melepak n main2 ngn aqis sajok..) mls tol kn ank sapo lah nie??haha

so..tunggu punye tunggu smpi lah siap mkn.. waduh..manayak sungguh lauk yg kak lia msk.. ade smbl udang, kerang rebus, ayam grg, ikn goreng sayur kubis msk kebangsaan (nk tau resepi kne berguru ngn kak lia ye uouls)hehe.. sodap okeh.. tinkiu akak.. siap tapau smbl udg n ayam grg lagi okeh.. bukan aku yg mintak taw..kak lia yg berhati mulia nk tapau kan tok aku.. rezeki jgn dtolak uouls..eleh sebenonye nak tapi malu tu..(smbil berkata2 dalam hati) nasib kak lia memahami..haha keji nye perangai..

aku sebenonye rush nk balik umah coz dh janji nk ikut kak maz (office mate jugak) g wedding kwn die kat Taman merdeka.. wedding nie agak grand jugak lah..tiap2 minggu aku g wedding okeh.. so kalu xdapat gak aura2 nye xtahu lah ek..hehe (eii terok tol perangai)

so smpi umah cepat2 iron baju n mandi alar kadar..(eii bukan mandi koboy okeh.. wangi taw... siap shower gel bagai..) lom sempat siap kak maz dh col bgtau die smpi..ayoyo.. x siap agi..sian kak maz kne tunggu(jahat aku bgtau kak maz aku dh siap padahal lom agi..kak maz sowie kne tunggu lakz..)

smpi2 wedding tuh pengantin dh pon bersanding.. so kami terus kemeja jamuan jek lar.. mkn2 smbil tgk pengantin.. tema hari ini pink+puteh+hitam.. nic e la jugak.. smpi2 jek ujan lebat.. mcm x kasi weouls balik cepat jek kn..haha apakah maksud nye tu.. maksudnye.. kite round2 cr mknna pe yg leh dmkn..haha(terok tol) xctly xleh nk rase byk mknan coz tank dh full sbb dh abis belasah mkn kat umah kak lia..hehe

emm mls dh aku nk taip.. so ini saja tok this n3.. layan lah gambo2 yg sempat aku snap yek..





~Weouls ms nk balik dr wedding (hujan ms nie)~



~Nurul Faezah & Husband~




~V saye~

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails