Friday, April 3, 2009

kesedehan yg melampau...huhu

Disi tempat aku nk luah kn segala bagai perasaan aku..
aku xde tempat nk luah kn ape yg aku rase kecuali disini..
aku rase kat sini aku lebih selesa menluah kn pape yg aku rase
to those yg xsuke jgn bce yek.. skip jek okeh..


Aku xtau lah pe dh jadi ..
kesedihan sajok yg aku terima..
sudah xde ruang untuk aku HAPPY ke??
aku cube untuk tabah kn hati aku yg pilu nie.. tapi setiap kali aku cuba..
hasil nye???
aku tetap GAGAL..menangis..menangis n menagis jek yg aku tau..
air mata ni mcm xde nilai dh..


aku tau aku sgt sensitif
tapi sensitiviti aku bertempat
bila org suka suka hati nak maki ko like ko nie binatang
xde hati n perasaan..of coz lah aku sedih..
kalu uouls bleh tahan ke??
may be ade org akan tahan 0r akn lawan balik pe yg org buat kat die..
tapi aku tidak begitu..
aku xleh..
selama nie aku cube tabah kan hati..
sabarkn diri n jiwa aku..
Tapi..
sesungguhnye aku xpenah bejaya untuk tabah kn hati aku ni..
hati aku tetap sakit..tetap pedih
sengsara....


sometimes tedetik dhati kecil aku
knpe semua nie tjadi kat aku??? bukan kat org lain???
semoga masih ade sinar untuk aku..


p/s: sape ade tau mne2 ade keje kosong leh r recommend aku..huhu

;(

2 comments:

Qaseh.Darwisy said...

Hanie wei kenapa??ko kena marah kat bos ko ke??ko nk tukar keje ke??nape x bg tau awal2..ofis kami tgh rekrut org skang ni..tapi aku rasa da penuh kot..ramai baru masuk jugak nih..nape wei..meh la kl..cite2 ngan aku..

hanie,pejal eksiden teruk..patah2 abis..

~H @ N i ~ said...

Ninie sayam:

Huhu,aku kne maki okeh..kalu mrh2 biase r kn..(nie luar biase smpi menusuk kalbu okeh)
aku mmg dlm usaha cr keroje lain..dgn erti kate lain aku nk blah..sengsara idop aku kalu cenggini..

emm korg g tgk pejaleh..aku xdpt joint loor..

p/s: ms aku ngh taip comment ni ade org col aku mintak email CV aku.. adakah ini berita gembira bagi aku???

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails