Wednesday, May 20, 2009

KL Menjerit...part 1

Tajuk n3 aku suspend x?
haha..suspend la..kalu xsuspend pon uouls wat2 suspend yek..(ckp smbil tersipu2 malu)hehe
KL aku datang......(jerit sekuat2 nye..tapi dlm hati jek la)
haha..aku takut bergegar KL nanti..susah lak kn..xpasal2 aku kne msk ISA lak nanti..
Ye uouls last weekend aku g Kl.. untuk ape?? akan aku cerita kn nanti yek.. kali nie aku g Kl adalah dengan menaiki bas, sebab malas nk drive.. (eh ye ke??) alasan sajok tuh.. sebeno nye ongkos nye tidak mengizin kan..

Lepas balik keje, balik umah park kete n call texsi n teros g bas stand larkin..tiked bas aku kol 7 mlm..(awal gile smpi larkin) kol 6.20 dh tepacak aku kat sane..hehe xcited ke hape nie??
smpi2 larkin aku xtau nk lepak mne selain MCD..so ble dh lepak kat mcd x sah la kalu x membeli pape kn..hehe. so double cheese burger set menjadi santapan aku dpetang hari..mse nie org xbape nk ramai sanagt la.. biase2 jek..so senang gak la cr tem ddk.. but aku share ngn 1 lady nie.. xsure org ape.. nmpk gaya cam indon tapi skali lg pandnag cam melayu.. tapi die speaking London ngn aku ko..haha( aku rase die org singapore kot) xsempat nk tanye byk coz mse tu aku dh nk blah dh..

tgk2 jam dh dkt kol 6.40 ptg so aku trus r g platform tem bas yg akan aku naiki tu nanti.. baru dok dlm 5 minit cam tu bas dh smpi(cepat tol bs nie smpi) aku budget2 dlm kol 7 kang baru r smpi kn.. sib baik gak aku cepat.. kalu x tertingal bas lak kang.. bas nie ontime btol.. around kol 7 tu bas dh gerak keluar dr terminal wlpon msih ade tem yg kosong die still jln, xde nye nk tunggu2 agi.. terus bedesup pakcik nie meninggalkn terminal..

..................

Around 11.30 mlm aku smpi kl n berhenti kat Hentian Serdang.. lin amek aku kat ctu.. (tinkiu lin) hehe, pas tu mkn2 kat area cheras(mkn lagi..ish2) :)
mlm tuh aku adalah menidorkan diri drumah lin..gile ko kiteorg kalu bjumpe punye lah byk cerita yg nk dceritakn..haha.. around kol 3 pg still berborak.. at last mse aku ngh cerita2 aku tgk lin dh tlena tapi mulut still bcakap..haha teros aku kate dh la wei tdo r sok kite smbong..hehe(inilah yg terjadi ble setiap kali bertemu..sawan bercakap kot)
............

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails