Saturday, May 23, 2009

sabtu ku

Hari ni pas solat subuh aku dah xleh nak tido..
huhu sanagt pelik r.. ble ari keje mate aku nie cam ade gam jek xleh nk bukak mate..
tapi time cutie xmo lak die tido..
puas dh aku golek2 xmo gak tdo.. puas dh aku beranagn2 tdo kat tem2 best..
adei.. xleh gak..

penyudahnye aku bangun..mandi.. n g pasar tani larkin..
tujuan nye.. saje jln2.. cuci mate..org sibuk cuci kain kat umah aku cuci mate lak kn..
dlm kol 10 pg aku balik.. hasil nye aku cume dpt beli ikan,syur,buah n sarapan..hehe
jadik lah kn..

pastu aku g mane nk tau??
aku singgah dopis..
untuk ape??
haha sebab xtau nk buat ape so aku yg baik hati+cikit rajin nie ingt nk kemas tem aku yg dh mcm sarang tikus nie..haha
drawings n kertas2 melambak kat bwh meja kan so niat nye nk mengemas.. yolah time2 kejke xkn sempatnye aku nk mkemas bagai kn..
xpasal2 lain lak aku dapat kang..hehe

petang nie aku de rencana yg nk aku buat
even sorg2 pon aku nk layan gak lah..
harap2 menjadi lah misi aku kali ni
kira 1st time aku buat secara solo taw..
nk tau??
tunggu...
haha..saje nk wat uouls suspended beam..eh silap suspend..
hehe

nanti aku update yek..
kalu menjadi la kn..
go..go.. hani go..


~serabut jek kan~


~ish2 tem sape r ni..~


~selagi ade ruang ade jek yg nk dletak nye~

~mls r nk abis kn hanger drwings ni..cmpak kat bwh meja sajok..haha(gile mls ni)~

3 comments:

ida adnan said...

kat opis,kalo kemas pon akan beselerak balik,kalo meja kemas pulak nnt bos lalu dia ingat takde keje...baikla berselerak dr clean & clear...

Cikpid said...

tmpt aku x penah clear..sepah memanjang

~H @ N i ~ said...

ida;
btol r ida..
ermm ari ni dh sepah dh..
xde makne nye nk kemas bagai ni kn..


cikpid:
haha ala pid aku nie besemanagat jek konon2 nye..
tapi hampeh..kejap jek dh semak samun (mcm hutan lak)
hehe..nmpak mcm kite nie bekerja keras kn..(ayat bodek ke hape ni??)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails