Monday, May 25, 2009

~SYURGA CINTA PART 2~

alamk aii siap de part 1 n part 2 lak kan..
pade hal n3 muvie jek..haha
ala uouls aku rase cam panjang sgt nk cerita dlm 1 n3.. so aku wat 2 n3 r.. kasi manyak2 cikit..
hehe..

Uouls aku nk cerita mse b4 aku msuk movie eh..

Mule2 aku smpi jek kat counter tgk org beratur punye r panjang..adui la.. aku sebenarnye dh book tiked tapi dsebab kn kelambatan aku dtg..so xleh r nk amek..kne r den beratur gak..

Ble dh smpi turn aku..aku pon ckp r.. SC 1.. then cashier die tnye 1 kali agi.. 1 org?.. aku kate ye..then tnye agi.. 1 org?? (siap tunjuk jari tanda 1 kat aku)..aku anguk kn kepala..tanda betol la..
Dlm ati aku eii heran ke aku tgk cerita nie sorg2 ke die xdgor aku ckp ek??.sape yg salah nie??

Then aku pon cepat2 g beli pop corn..kate gk movie kan so harus lah smbil mkn pop corn (eleh cam kalu xtgk movie xleh mkn pop corn kn)haha.

aku ckp kat cashier..
Aku: pop corn small 1..
Cashier: pop corn je..air??
Aku: xnk
Cashier: cukup ke small nie
Aku: cukup sye sorg jek..(dlm ati aku nie peril ke hape???)
Cashier: sorg jek??
Aku: yek..smbil senyum2 (see ape pon aku senyum sajok..pid aku ingt pesan ko taw..hehehe)
Cahier: selamat menonton kak..

then mase tiked checking…aku bg r tiked kat mamat yg check tiked tu kan..

mamat: sorg kak?? (siap belek2 tiked aku depan belakang) smbil senyum2
aku: anguk kn kepala smbil senyum..(lam ati aku salah ke aku tgk movie sorg..pelik ke??) lantak lah.. aku layan kn sajok.. lupe lak aku nk tnye mamat tu.. nape awk nk teman kn ke?? Hahaha.. lebey rela aku tgk sorg2 dr tgk ngn ko mat oii..

lupe nk bgtau..xctly aku dh lmbt gak taw..aku tgk movie tok kol 1.10pm n mse msk tu jek dh dkt 1.15pm..cari2 tem sib baik sebelah aku xde org.. so line clear..best2 xramai org sgt pon.. so layan…




No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails