Friday, May 22, 2009

tawa dalam tangisan

eh ade ke org ketawa dlm tangisan ek?? (jap2 aku cube pkir##**$$>>??)
tapi kalu xde xkn words nie leh kuar kn.. sapo leh jawab..sila angkat tangan!!!!

eii tapi benda nie tjadi kat aku wei.. serius aku ckp.. tbe2 jek taw.. xtau r nape.. emo jek kot.. dunt no la uouls.. sedang aku ngh gelak2 mse call my sis sambil tgk tv tbe2 jek aku tersentuh ngn cerita yg aku tgk nie.. xtau r knpe.. tbe2 ade ayaq turun dgn lebat nye dari mata aku..huhu..tapi waktu nie my sis ngah wat lawak agi..n aku still gelak.. but in other way aku tbe2 jadi sebak.. then terus putus kn line..

xctly aku tersentuh ngn cerita tu.. my be aku penah alami kot.. that y aku cepat nau tersentuh..haha..dh start dh emo die..ampun.. sesungguh nye aku kalu leh xmo dh sedey2 ni uouls.. pape pon yg menimpa aku.. aku harus terus kn hidop nie.. kena pecaya ngn ketentuan tuhan.. sebelum kite dpt yg terbaik tuhan akan uji kite ngn perkara2 nie semua agar kite tabah..semua ni ujian dr nye.. ye aku tahu semua tu.. but aku still xkuat..susah nk menabah kn diri nie.. mcm2 benda dtg bertubi2..

to those yg suka jaga tepi, dalam, luar kain org tu jgn nk menyibuk boleh x.. ade aku kesah ko buat ape?? harap maap.. kemoan aku masih belom reda..

Musim cutie sekolah dh nk menjelma..aku dh start dpt kad2 jemputan.. manyak jugak lah.. ramai tol nk kawen nie.. dlm am krew hot fm td pon dok cerita pasal kawen.. artis2 pon dengar khabar ramai yg nk kawen ek.. kwn2 aku pon ramai yg dh kawen.. ooppss uouls jgn tnye aku lak ble.... ek (kang aku fire kang) haha.. apekah itu..

to mr SB n MF semoga kalian berbahgia hendaknye.. itu jalan yg uouls pilih kn.. so jaga lah tulang rusuk kamu sebaik mungkin.. jgn smpi patah ek..(eleh mcm die bace..aku xrase pon die akan buat mcm mn aku buat..)
kalu itu sudah takdir nye aku pasrah..eii aku dh dpt terima kenyataan ke??tah xtau la..oopss xde niat pape pon..lalala



~ hanye ayaq mate sajok yg mampu mentafsir kn segala ape yg aku rase~

~ble kesedihan xdpt dbendung lagi..~

~kini aku kembali normal..~

semoga aku tabah menghadapi liku2 kehidupan ini..

ade sape2 yg meluat.. nk muntah bace n3 aku kali ni?? sila pangkah n closed yek.. ampon..hehe ;)

6 comments:

wawa said...

nape ni...sedey nooo..gaya nye...jgn sedey2..jgn byk stress..x elok utk kesihatan dan kehidupan..yehhaaa...

~H @ N i ~ said...

sepet nye mate aku..huhu

Amanda said...

usah kau menangis lagi..buang karan sajok..lalala

~H @ N i ~ said...

wawa:
tinkiu ingatkn aku..tah la wei, aku sedey bangat ri tuh..emo xtentu pasal..pape jek lah kn

Amanda:
Nangis de pakai karan ke ek??

Cikpid said...

aku cube nk layan sedih ko ni..tapi tetibe aku bygkan ko ni sedih2 pon smpt amik gmbr..trs aku rase cam klakar pon ade (jgn marah aku)..ni laa kite panggil blogger sejati nih..ape jua rintangan n kejadian harus amik gmbr..

Ape2pon..ko jgn sedih2 sgt yer..ape pon yg dtg..hadapi dgn senyuman..

~H @ N i ~ said...

Cikpid: haha..xde makne nye nk marah ko pid..aku pon nk gelak jek ble nengok n3 ni..

bajet leh jd blogger sejati.. wlau pape pon yg tjadi mesti nk amek gambo..hehe
(hudus btol rupe aku tu kn..)

aku ingt nasehat ko..ape2 yg tjadi hadapi ngn senyuman..walaupon senyum cam kambing..keh3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails