Saturday, June 20, 2009

pergi 3

macam mane lah agaknye raye nie??
tiap2 tahun raye ketiga atau keemapt kami berempat aku, niza, dayang n norin akan same2 pergi beraya bersama2..lately nie kami bertiga.. dayang jarang dh joint kami.. die pon dh berkeluarga..

tapi tahun nie hanye tinggal aku dan niza..mesti kami semakin sepi..dh xde nk bergelak tawa.selalu nye arwah lah yg akan jadi bahan gelak n tawa kami..ade sajek cerita ceriti yg akan muncul dan aku selaku tukang karut akan mula menambah2 cerita agar menjadi sebuah kisah lawak yang akan buat kami xkering gusi.. port kami adalah rumah niza atau pon KFC tangkak..

raye bagi kami adalah mse untuk bersuka ria sambil perabis kueh muih kat umah org yg kami beraya..sure semua kuih akan kami rasa..tapi semua tu dulu..tahun ni??? xtau agi...

Ya Allah tabah kn lah hati kami2 ini...

4 comments:

Qaseh.Darwisy said...

Hanie..sedihnyee..aku baru jea baca tiga2 entry.Al-Fatihah untuk arwah..Orang yg baik mesti Allah sygkan..??Ni dugaan untuk famly arwah..

~H @ N i ~ said...

Qaseh: ye ninie..sedih la..aku asyik tkenang kn arwah jek ni..kite syg kn die tapi nmpknye Allah lebih sayangkn die lagi...mmg ini dugaan besar buat family and kwn2 rapat arwah+ tunang die..

alifah@along said...

hani, sabar ya..along pun baru lepas membaca ketiga2 entry ni..sedih...sebak rasanya...bergenang gak air mata ku...mmmm..sama2 kita doakan semoga rohnya dirahmati Allah...amin...

~H @ N i ~ said...

along:thanks along..itu lah sedih mmg sedih.. tapi kite x boleh melawan kuasa Allah kn.. same2 lah kite berdoa..amin..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails