Friday, June 5, 2009

Terasing dbumi sendiri...

cerita ini xde kaitan ngn tajuk n3 tu..

huhu..
terase penat sgt ri nie..
dh r sakit perot sejak mlm tadi..aduii la..
loteh den dbuat nye..
xtau r pe yg silap
aku xtau sbb tsalah mkn or byk mkn or aku sdg P****d
yg nie xsure coz aku kdg2 ble 1st dy nk kena pnh gak r kene ceroh perot( ini bhs klate aku dpt mse buat quiz bhs klante dlm FB..means cirit birit n bhs melayu baku..)hehe saje nk mempraktikkn nye..

mlm nie aku balik kg..
dh 3 minggu xbalik kg..
balik bersama kakak ku..


this weekend byk sgt jemputan kawen..
smpi xtau nk g yg mne satu..
jap aku nk senarai kn jempotan yg aku dpt
sabtu:6/6/09
Norma(kwn deg)--Pahang
kak Gayah(kwn sek ren)--Tangkak

ahad:7/6/09
Echam(kwn dip)--Melaka
Yani( kwn sek men)---Tangkak
Faizal(cousin aku)--Kluang

ermm xlarat la pulak nk menghadirkn diri utk semua jemputan tuh..
pape pon selamat pengantin baru to uouls n aku doa kn semoga kalian berbahgia selalu..
to norma, yani aku mintak ampoon xdpt attend ur big day..

skrg aku msih dlm delima.. aduii kusut pale otak ni..
bebelah bg aku..
on sunday tu aku ingt nk g wedding classmate aku yg kat melaka tapi ayah aku soh aku g wedding kazen aku yg kat kluang tuh.. alahai.. ati nie tringin nk jumpe member2 lame yg dh lame xjumpe..dieorg ramai yg nk trun melaka.. aku siap dh apply cutie untuk bergumbira..tup2 aku kne ceramah motivasi ngn ayah aku mse aku col die last 2 days..
adoila.. xsedap ati lak.. kang jd anak durhaka lak kn.. xmo r aku.. huhu..
tgk la camne nanti.. mls nie n esok de ms agi nk discuss2..

tunggu r next n3 aku nanti kemane gak nye aku akan berada for this coming sunday..
adalah Kluang or Melaka????

kalu uouls kat tem aku uouls wat cane ek??hehe no idea r uouls.. nak luah mati mak.. nak telan mati bapak..ayoyo.. fenin i taw..

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails