Tuesday, July 21, 2009

merapu

rase cam lame dh x update blog nie..
pada hal ari2 jek aku bukak..tapi idea xdok..(sebenarnye mls..keh3)
mlm nie tetiba semangat rajin tu dtg.. even balik keje agak lambat tapi tahap kerajinan aku tinggi..
smpi2 umah lam kol 9 terus mandi n basuh kain..(padahal mesin yg basuh..aku cume campak kain lam mesin jek..hee)

smbil tunggu kain siap dbasuh lipat kain yg last week nye..ish2 ank sapo lah yg pmalas ni??hehe selagi tem sangkut baju tu kosong xde nye aku rajin nk lipat bagai kn..sila jgn tiru gaya aku ye tawan2..

smbil lipat kain layan cerita La Dolce Amira..smbil lipat kain smbil tgk tv smbil on lappy..3 in 1 gituh..cam nescaffe lak..apo2 yek lah.. on2 ym bertubi2 lak org hello aku..trus layan kn..ate org dh hellow xkn nk bye2 lak kn..idop jgn sombong..heee...bile dh ngadap lappy jadik lambat r nk siap lipat kain tuh..kalu de mesin lipat kain bgus gak ek.. agak2 kalu aku request kat compny my boss bg x??ish2 dh sonang nk agi sonang lak?? semua nk free jek..heee sib sedar diri cepat..

pas semua kerja2 selesai aku pun terus focus ngn misi aku nk update blog..ceh kunun..tup2 layan Fb ngn YM..mse aku dok belek2 FB aku yg gatal ni semua benda nk d klik nye..aku de jumpe 1 iklan nie..cam menarik jek..so aku pon bukak n sign in..tup2 dpt email dr 1 girl.. name aku rahsia kn dulu yek.. next2 n3 t aku cerita lah.. ermm aku pon xplore lah segala bagai mak nenek website yg die bg..mcm menarik...so aku pon sign in..then dpt email seterusnye...aku pon proceed jugak...at last aku telah sah mjadi ahli..hoho...


so aku pon start lah ber Ym ngn die..so tnye lah soalan2 cepu mas kat die..n die layan saye ngn baik nye..hope my dream comes true.. pape pon yg terjadi pas ni will be post in my next2 n3..

dah mlm sgt nie..mari kite layan bantal n tilam tawan2.. mate aku sudah kecik sgt nie..kang esok mau aku tdo kat ofis..silap2 harimau jadian mengganas lak.. lagi best kalu die tau aku xsiap kn pon keje yg die bg td..haha.. ingat bwk balik umah nk buat..tapi nampaknye ia tersimpan rapi dlm beg aku..haha..nasib la yek...aku sgt mls nk buat keje opis ble dh smpi umah..hee..

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails