Wednesday, July 22, 2009

xcident

Holla..

aku rase ari ni adalah BAD day buat aku..
seawal pagi mse nk g keje tbe2 aku telah dlanggar oleh seorg NYONYA yg sangat kalut untuk menghantar anak nye kesekolah..

dalam kekalutan die tbe2 aku yg jadi mangsa..die kuar parking tanpa toleh kiri, kanan n kiri okeh terus bedesp kuar lalu mengtentam kereta comel aku yg sedang bergerak melintasi jalan tersebut..

xcident ni blaku kat dlm kwsan umah aku.. xkuar post guard agi pon..sangat kuat die langgar aku..tekejut smpi skrg xilang lagi.. sangat panic uouls.. mane xnye.. semua nyonya2 yg de kat situ berkerumun tgk kami..kepoh betol..masing2 nk cakap..poneng aku ..

lepas aku tnye die camne die terus say sorry..sib baik die perasaan yg die salah.. then die kate die akan tanggung segala mak nenek kos pembaik pulihan kereta aku.. lepas ambik serba cikit maklumat aku pon pegi kerja...

die ckp mlm nie nk dicuss agi.. xtau r.. aku xde kwn nk ajak teman nie.. td de gak ckp ngn 1 of my ofismate ajak die teman if something happend de org backup aku kn..aduii dugaan btol nie..

seharian dofis pikiran aku melayang2 entah kemana..jasat jek kat opis..yg lain terbang melayang..pikir pasal kete lah.. pasal nasib aku lah..ish3 pe lah aku ni kn..

kerja lak banyak yg tetangguh.. buat subcon claim sgt lah menyakit kn hati..magkuk tol r dieorang nie.. payment nk cepat nk banyak.. kerja mcm hampeh.. soh hantar proof attachment xhantar2 pas tu gadoh persoaal kn knp xbayar.. eii nk jek aku cepuk kepala sekor2.. eii melalut plak aku ni..

ka lah uouls.. doa kan kesejahteraan aku yek.. ;)

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails