Sunday, August 2, 2009

terjah??

aduii malas tol la nk update blog nie padahal cutie xde menda pon buat..
aku bukak2 blog taip2 pastu delete.. taip2 lagik..delate lagi..taip2 lagi, pastu malas nk smbung.. save as a draft..adoii la.. nk kate xde idea,de jek cite yg nk aku heboh kn.. tapi cam malas jek kn nk taip.. last2 nye aku dok godek org lain nye blog kn..

Dari 1 ke satu aku singgah.. tapi sekadar singgah jek la, sometimes aku tgl kn jejak jugak, sometimes aku add blog tu kat dlm blog list lah.. 4 those yg selalu follow my blog (eh ade ke??)de but x ramai kot..kn... so u ouls akan perasan kat blog list aku dh berjela panjang nye.. messy nmpak kn, aku mls nk mengemas kini kan ia, tunggu ringan tulang yek.. aku rs mkin berat tulang temulang aku nie..cam xde harapan nk ringan yek uouls.

erm bebalik pd kisah aku dok jengah2 blog org tu kan, byk gak la blog yg sempat aku terjah, best jek aku tgk blog die org, tetiba rase blog aku nie cam xbest lak.. xmenarik n xtertarik langsung...bunyi cam org down jek.. ape kes??? haha.. xde lah... i'm try to improved.. ye ke??lalala..

ok nk sambung lagi pasal blog org lain tuh ea.. de 1 blog nie ak bce.. adoii la.. sangat lah menyentuh hati n perasaan aku.. aku start jumpe blog nie ble aku bce n3 kat blog mama rayyan then tbace n3 pasal blog nie.. aku just link n bce lah.. mula2 bace xde feel pape lah sgt lah.. just bce.. then lepas 1 n3 ke 1n3 yg lain terus menarik untuk aku mngetahui cerita n pejalanan pemilik blog yg aku rase kn sangat menarik. bagi aku pemilik blog tersebut sangat pandai bermain dengan kata2, setiap n3 yg die tulis mmg ilhlas lahir dari hati nye yg tulus dan mulus. semakin lame aku membace hasil penulisan nye aku rase lia begitu dekat di hati, dan setiap ape yg di tulis nye membuat kan aku seolah2 dapat merasai ape yg penulis rase kn.. sangat tersentuh ble membce nye. seharian juga aku cuba membace semua n3 yg sudah beliau publish kn..

cukup terharu aku membcenye, mengalir air mata tatakala aku membaca n3 mengenai putera sulung beliau Amir Yusuf.. rase sedih terus menghurungi jiwa aku. Tapi pape pon yg pergi tetap pegi, ape yg dapat kite lakukan hanye berdoa semoga dia ditepat kn dikalangan orang2 yg terpelihara.Insyaallah.. nice sharing incik fajaril. semoga anda tabah menghadapi kehidupan ini..

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails