Friday, August 7, 2009

gedik2 santai


Tajuk n3 tiada kaitan dengan cerita didlm nye..harap maklum...

xsabar nye nk psg bunga gedik2 nie kat BJM aku.. ble la BJM leh siap nie?? rase nyesal lak g anto kat PERODUA.. kalu aku tau gini gaya nye..tobat xmo hntr sinun..huhu..
akibatnye bunga gedik2 nie aku letak atas TV sajok..

xctly bunga gedik2 nie kwn aku yg beli kn, dulu mse aku nk beli mahal gilo dlm 20 hengget.. ms tu baru2 kuo lah.aku cam nk beli jek,tapi kwn aku kate mhl sgt x bebaloi2 (sila bce smbil tiru gaya iklan celcom yek) so xjdk le membelinye. Last week kwn aku tuh belikn kat Kip mart tampoi, kate nye murah dlm 8 hengget sajok. aku adalah amat suke smbil gedik2 ble dpt benda ni..hehehe

wahai BJM rindu sama kamu.. lama sudah tidak bersama mu..hoho.. hope next week siap lah BJM. aku nk balik kg.. udah mau pose nie.. catat rekod paling lame x balik kg ko.. dekat 1 bln setenagah aku xbalik kg ni.. sure mak bap aku rindu kat aku ni.. adek aku jeri pon rindu kakak die yg comey and baik ati nie kn..kn..kn..hahaha ke poyoan telah melanda..harap maap adek bradek ku yg lain.. itu adalah joking2 sajek yek..(eh dieorg bace ke blog aku ek???)

2 comments:

CATZ said...

catz dah lama cari bunga terkedik2 nih...sellau tgk kat kereta org..hihihi..lawa dan menarik...
ehm..nak carik jugak ni..
pakai bateri ke??

~H @ N i ~ said...

tulah dulu hani pn jeles jek tgk kete org dok psg bunga gedik2 ni..
hehe,mmg menarik & tertarik..
moh pakat2 letak kat kete..hihi..
die guna solar catz

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails