Wednesday, September 9, 2009

09 09 09

Ape yg best ngn date ni??
bagi aku nothing special..lain lah tbe2 FAHRIN melamar aku on this date ke kn..baru lak date ini sgt best n terbaek bg aku..hahaha(gilo berangan x hengat..buuweek(@'@)

aku ngantuk gile mse taip n3 ini.. mata ala2 layu gituh.. adoii la..xcukup tdo mcm ade ank tecik kaedah nye..huhu..

sedar xsedar dh 18 hari ke bpose yek..another 10 days agi nk RAYE.. wahh.. tbe2 bsemangat dengar nak RAYE yek.. tapi baju raye aku xtau lah dh siap ke blom.. menci ai u.. dh 2 bln awal hntr kat tailor tuh..die msg aku last week kate xsiap agi.. sob..sob..aku siap marah die agi.. soh die siap kan by 15 hb ni, nk raye camno baju xdok.. dh la bju tema my family yg xsiap tuh..adoii la.. mau aku pakai baju t-shirt d pg raye nanti..(sbb xpnh ade agi bju same ngn colour tema raye kali ini)warna ape??? superise..tunggu n3 hari raya nanti yek..sabar2 x lame agi nk raye.. uouls dh shoping RAYE??

aku nie selalu jek g shoping2 nie tp x membeli belah pon agi..(eh ape ayat aku nie?? uouls bt2 paham jek la ek)sbb non ado uwang yg lumayan.. jadiknye tepakse shoping2 tingkap (Window shoping..survey2) dulu baru la shoping btol2 nanti..hik3

smlm aku ke KOTARAYA JB sbnr nye nk cari bju raye menggantikn bju yg xsiap tuh, but xde lak yg dpt aku rempat. susah tol.. ble dh bkenan design saiz lak xde.. ble saiz ade colour lak x bekenan..huhu.. pas kotaraya g KIPMART TAMPOI lak.. nasib nye same jugak..huhu..xtau lah.. dpt ke x aku jumpe baju raye aku ni nanti..uwaaa..
de sape2 tau kat mne agi ade jual baju2 ready made yg best2 kat JB nie ea???please.. uwaaa nangis x belagu aku nanti..


p/s: walaupon xde ape2 yg best utk tarikh ini, aku ttp bsyukur sbb aku masih dberi peluang untuk hidup dbumi ini...selamat hari raye..lalala.. (m0od Raye suda..)

~sila abaikn gambar ini..hanye sekadar buat semak2 kn blog ini saje..ngee~

2 comments:

hanim said...

wah! fanatik fahrin teramat sgt nie.. 090909.. such a beautiful no kan?? bestnye if get married this date.. phiew!! dh lps dh pun.. tggu fahrin lamar next yr k!! 101010?? or maybe 20092009?? sempat lg nie.. heheheh

~H @ N i ~ said...

hanim: hik2, tu lah fanatic gile kn..btol la anim, if dapat date nie..auw..bestnye..sweet jew kn.. 20092009 juge chanteq.. nie ms hari raye ni 1.. semoga on date day adalah hari paling bahgia untuk kite semua..hari kemenangan bg umat islam yg berpuasa...aminn

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails