Wednesday, September 2, 2009

Tag pertama yg aku buat..lalala

1st time di tag n membuat tag.. tag datang nye dari cik puan noma, since aku pon xtau nk update pe so bagus gak de tag nie.. atlest berupdate ckit lah blog ni kn..hik3..

sape2 yg ade tag nk tag aku sila2 kn lah.. ;)


A. Attached or single?

~ Single and available..hik3

B. Best Friend?

~ UOULS la.. ;) sapa nk jadik best frend saye sila angkat tangan..nanti saye bg duet raye...(buleh gitu??)keh3..joking

C. Cake or Pie?

~ dua2 pon aku suke..tolak batu ngn kayu jek..hahaha

D. Day of choice?

~ hari2 yg xpayah keje, hari yg aku boleh meronggeng smpi tertongeng..

E. Essential Item(s)?

~ no.1 is wallet : sbb mcm2 ade dlm tu,lesen,ic,especially duit loor.. no.2 is Handphone : best pren aku,die lah tlg kejut pg2, mengconnect kn aku dengan sape2 yg aku nk..hik3, buhsan2 leh main game,tempat aku buat senaman jari jemari jugak..no.3 is kunci kete: idop aku mcm worst ble xde kete.. nk begerak susah..

F. Favorite color?

~ Dulu suke biru tapi skrg mcm lebey suke color purple n ijau lakz

G. Gummy bears or worms?

~ duno la ;)

H. Hometown?

Tangkak, Johor

I. Favorite Indulgence?

~ ermm pe yek?? Tgk muvie, tgk tv smbil golek2

J. January or July?

~ July sbb biasenye company bg BONUS (gile mate duitan kn)

K. Kids?

~ Not applicable.. anak tekak aku ade la..hik3

L. Life isn’t complete without?

~ My family and all my dear friends out there..

M. Marriage date?

~ Not applicable. Akan diberitahu kelak (tarikh dh ade cume tahun jek xtau lagik)haha

N. Number of magazine subscriptions?

~ yg nie byk..semua pon aku bace

O. Oranges or Apples?

~ Dua2 suka..aku suka masam2 ni

P. Phobias?

~ katakkkkkkkkkkkkkkkk.dengar name pon dh seriau..huhu (ade peristiwa bakaitan ini)

Q. Quotes?

~ Peace no war ;)

R. Reasons to smile?

~ bile hati gumbira..lalalala

S. Season Of Choice?

~ Of coz la hari raye season..sbb leh beraya, jumpe kwn2,sedara mara,pakwe2 hensem sambil mkn makanan yg sodap2 n dapat DUIT raye..(eh tu dulu r,skrg kne bg wet raye lakz)

T. Tag five people/group

~ sape2 yg sudi n rajin membuat tag ini..adibah,bunga,fatin,along,nine qaseh

U. Unknown fact about me?

~ jiwa ku sensitip.. mudah tersentuh..

V. Vegetable?

~ ulam ulaman..awet muda..hahaha

W. Worst Habit?

~ mandi malam2

X. X Ray or Ultrasound?

~ Xray buat mse nk msk U n start keje..xsuke r buat xray.ultrasound xtau, lom buat agi

Y. Your favorite foods?

~ Sambal tumis mak aku..lg pedas lagi menyengat..makan ngn nasik panas..auuw sodap nye ;)

Z. Zodiac sign?

~ Pisces girl

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails