Friday, November 6, 2009

dengki+busuk hati

sedang emo yg amat sangat ketika menaip n3 ini..

tbe2 aku dpt ym dr xclassmate aku mse sekolah..

"muka setebang (besar) sampai x muat frame..lawa sangat ke??kalu berani tunjuk lah full boday..."

owh my god..

aku malas nk layan lalu aku kate kn suka ati aku lah..

then die keep on taip ayat yg same berjela2..

dari aku ala2 malas nk layan.. terus jadi hangin..


dan dengan tibe2 aku begitu emo+sensitip..sedih plak rase bile diri di kutuk2 org..pe die ingat aku nk ke jadi mcm ni???aku tau aku gemok..fine..ape ko sibuk sangat?? dari dulu lagi die asyik kutuk aku jek.. ingat kn sekarang perangai dh berubah rupa nye lagi terok..


nota tumit kaki:setiap manusia ade kelemahan masing2

12 comments:

.BUNGA. said...

KURANG AJAR SANGAT DAH KENAPA XCLASSMATE U TU?
LELAKI EHH?
kalau lelaki i doakan dia dapat wife gumuk keturunan yg tak bleh kurus smpi mati.
kalau pompuan i doakan dia gumuk lepas kawin sampai mati!
sibet betol!!!
hani u cantikkkkkk je. mata besorr gebu plaks tuh! jgn emo emo eh nanti cepat tua! :)

~H @ N i ~ said...

huhu..tinkiu bunga sayam..

Die adalah seorg lelaki jahat..xtau lah pesal die kurang ajar sangat..BUSUK ATI sangat..
die dh kawen..dpt wife yg chanteq agak nye tu sebab masih nk kutuk2 ai..

.BUNGA. said...

no worries babe... ^_^
nanti pas wife dia pregant then bersalin kita doakan wife die gumuk! muakakaka! kot tak pun anak dia gumuk! kakakaka lagi! kurang hajar punya jantan tatau nak hormat kaum wanita.bodoh bangang. pantang betul org macam ni. sepak karang!

~H @ N i ~ said...

ha'a kn, rasekn kau kena sumpahan pasni..baru die tau langit tu tinggi ke rendah..budus..

Mari kite sepak die..sbb die memang KURANG AJARAN~

zella said...

nape camtu??

teruknya perangai lelaki mcm tu...
malang sungguh naseb wife dia dpt laki mcm tu...

suka2 je ckp org gemuk...
igt org gemuk ni xde perasaan ke??
wah,emo plak zella pg2 ni...
tp mmg kuang hajor la lelaki mcm tu...

bodoh punya jantan...

emosi sikit kalau dgr org ejek2 psl gemuk...

xpe hani..sama2 lah kita kuatkan semangat utk kurus k...kalau skrg ni kita dh lawa,kalau kurus,msti lg lawa hahahhaha...(perasan sikit)heheheh...

salam perkenalan...

zella link hani k... =)

~H @ N i ~ said...

zella: tah la zella gile gak nye org tuh..mmg gile..

perangai mcm haram, suka suki die jek nk kutuk org kn, bagus sgt ke die..buuweek

ha'a die xde otak die pikir org gumuk xde perasaan bleh di kutuk secara suka ati.

mmg die budus..
mari lah kite same2 jadik slim supaya die boleh tau yg sesungguhnye kite punya hati dan peraaan jugak..

tinkiu zella..salam pkenalan..nice sharing n know u.. =)

..::daria::.. said...

huhuhu..
sape yg kuang ajaq sgt tu hanie?xde insurance punye mulut..cait!

jgn sedih eh..org mcm tu abaikan saja..xpun ko delete forever dr list YM ko hanie..

aku stuju ngn Bunga..ko cntik tau..:) kulit ko gebu+mulus+putih gile..jeles i tau..hehe

~H @ N i ~ said...

daria: die xclassmate mse sekolah dulu noma..mmg mulut mcm tut..
mule2 aku xambik pot tapi ble die dh melampau2 aku terus jdik sedih yg amat sangat..

aku dh delate pon name die,bukan di YM malah nk delate dlm memori aku jugak.xpnh kenal itu olang..huhu

tinkiu..ala korang agi chanteq la..hehe

sayang korang semua..thanaks alot..suka dpt kwn cam korang.. =)

Cikpid said...

aku pon marah ok ngan org itu..

n biar bini die lps bersalin gemuk..bak kata org2 di atas..gemuk yg x leh turun2..

ok..skang its a motivation..lps kurus ko lenggang2 kangkung dpn umah die..

n bak kata noma..ko mmg cantek pon..tayang laa muke ag besar sbb muke ko mmg gebu2..aku pon jeles gak tgk kulit ko..santek sgt

~H @ N i ~ said...

cikpid:huhu.tu lah bio die kena sumpahan itu..baru die tau..

ye pid aku jd kn ini as motivation untuk aku..wish me luck..

thanks alot, terharu lakz..sayang korang semua banyak2 =)

adibah said...

hanie, just ignore them.. cemburu sebenarnya mereka itu... kan?

well, satu hari nanti.. pasti dia akan menyesal.. percayalah!

~H @ N i ~ said...

adibah: Itu lah dib,kalu di pikir2 kn baut sakit ati jek kn..lantak la die..huhu

insyaallah 1day biar tebeliak mata die..

nway thanks alot give me moral support =)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails