Saturday, November 7, 2009

the mutants

hip..hip.. H00Reey.. mutants saye dh sampai..tinkiu bunga.. ai like.. chanteq.. kalo anda mahu order boleh la jenguk2 disini.

bunga ni die ade jual mutants ade juga brgn bundle..memang brilliant lah otak die..busswoman tol nie..bagus kn...dh tu cretive plak tuh..pastu baik ati lagi..eii untung taw..cukup pakage.. eh ape aku merepek pulak ni.. okey ai nk intoduce pembuat mutants dulu eh..

Kenal beliau mula2 kat friendster then xsangka jumpe di blog plak, pastu terus keep in touch sbb ai rase die best..cretive..chanteq dan juga baik ati..(sayam sila bg mutants free pd ai lagi)haha gile puji xikhlas lak.. eh no..no.. ai ikhlas okeh mmg mengagumi diri beliau.. suka tgk geng the junas die secara xlangsung ai kenal ngn naddy geng the junas die..knl2 pon mse same2 fight utk merebut tedy bear bunga.waktu tu bunga wat contest sape menang dpt bear yg cumel..sumpah menjadi idaman ai..tapi rezeki ai xdek naddy yg dapat.. suka tgk mereka..

eh ape yg aku merepek nie..lalala

okeh biar aku pekenal kn the muntans yg order dr bunga eh




~yg diatas mutant yg wane pink & ijau tu name die Mr+Mrs Blury from the BOXIE FAMILY,yg luv pink tu name die luvluv nad yg sebelah die mr. kulat...kalu nk tgk design2 yg menarik and tertarik sila terjah link ini ~

gambar mutants yg lagi 2 nan ado pulak, sbb ai dh kasi org tanpa snap gambar nye dulu..hehe




~see im happy dpt memiliki mutants ituh..lalalala~
tinkiu bunga..sumpah ai mmg kagum dengan hasil kerja tangan u..

Nota tumit kaki: saya dh memiliki anda, bila lagi???? =)

6 comments:

.BUNGA. said...

halamak! segan! =_=

thanks hanieeeeeeee! =_=

~H @ N i ~ said...

hehe..
u r most welcom dear =)

..::daria::.. said...

aku dh g tgok blog cik bunga tu..
nice!!:D

~H @ N i ~ said...

Daria: hehe..menarik kn.. colourfull jek..

~lin~ said...

weh,nape ko leh pakai tudung kaler merah ek?? ko x spatutnyer mcm ni.. ko da terkenan ngn kaler2 meriah aku ker..? =p

p/s: mutants tu nmpak chantek sgt! bile ko nk hadiah kat aku? =)

~H @ N i ~ said...

lin:haha..aku dh jangkit virus RAFIDAH AZIZ da wanita UMNO dr ko lah kot..muuaahaa..


ermm mutant tok ko ade, mmg ade..sila redem dengan aku sekarang yek..hehe =)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails