Monday, November 23, 2009

Riang Ria~ (+_+)

Rase happy sangat..
sejak petang tadi senyum sorang2..
Bile malam senyum lagi.. sambil nyanyi2 tanda hati gumbira..
sumpah perasaan ni betol2 happy..
bukan dibuat2..semua lahir dari hati yg suci gituh..(suci kah??)
Ini lagi buat aku kesemangatan..
aku bukan setakat yakin,tp begitu yakin..

ye usaha saja x sia2
target pertama sudah kucapai
next impian harus aku gagahi
yes, i belive i can fly..eh silap i belive i can do it..


pe lah yg aku mencaru eh silap mengarut kn nie ek,
saje nk buat uouls suspended beam (suspend) sekejap..(+_+)


saje nk gedik buat2 org suspend (perasan lebey, eii tah ade tah x org bce blog ko nie hani oii??aku x kira nk jugak buat2 perasan yg ramai org bce blog aku..ngeee~)


ok,uols mari sini rapat2 aku nk bisik nie..rahsia nie..meh2 rapat2 lagi kang x dengar lak..hehe

aku suka la sebab berat aku yg same cm anak gajah nie dh turun, cam x pecaya jek la, jeans yg ketat mcm sarung nangka dulu tu dh senang disarung dan yg lebih mengumbira kan hati ia nye longgar disana sini..hehe.. mlm ni td aku nk kuar so sarung suar slack yg selalu aku pakai, terasa agak longgar and terlondeh2, so saje jek gatai try jeans yg mmg aku sangkut kat belakang pintu bilik tu. xctly aku mmg ade gantung 1 seluar jeans and baju kemeja ms zaman muda mudi dulu as a motivation supaya aku besemangat nk workout nie..

xsangka plak jeans itu dh boleh ku pakai dengan selesa nye.. its means pinggang aku dh kurang 2.5 inci, alhamdulillah, usaha ku berhasil..walaupun penurunan nye x berapa ketara sbb x byk sangat org yg perasan, mayb baju2 aku semua mmg besar kot..nk sedap kn ati..ngee

sorry la uols xdpt nk upload gambar, cable usb aku rusak, xleh nk transfer gambo..huhu sangat sedih..t if bleh aku upload gambar sebelum and selepas yek..




~S A Y A A D A L A H S A N G A T G U M B I R A ~terima kasih~

6 comments:

:: Miss Naddy :: said...

wah tahniah hani...hehehe apa yg telah kamu lakukan terhadap lemak2 itu..mahu jugak tahu ni..kerna pinggangku bukan ke megecil tapi nampaknya mbesar bagaikan juara...hehehe

apa2 pn congrats...teruskan usaha..caiyok2...

zella said...

hani...bgtau la ape yg hani buat sampai berat dh turun ni...

sgt jeles owh!

p/s: entah knp nafsu mkn zella makin menjadi2... esk start puasa.. =)

..::daria::.. said...

hehe..good job hanie! :)
kalo aku pun aku hepi..eniwei congrats!^_^

Cikpid said...

wah..aku mau gmbr dong..cewah..

Miss naddy: Cik HAni telah minum nutrimeal from USANA..
meh laa try gak

catz said...

congrats Hani,
jeles akak...
tak sia2 workout..dah nampak hasil mesti lagi bersemangat kan..
bagus..keep it up...

selamat menyambut aidil adha..
:)
catz

~H @ N i ~ said...

Sorry kelambatan reply uouls punye comment.. Ampoon (+_+)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails