Wednesday, December 2, 2009

Musim Mengawan??

~sekadar gambar hiasan~


Cuti Sekolah dh mula,
Dah macam tradisi setiap cutie sekolah pasti bederet org kawen
bak kate kawan aku musim mengawan..hehe

every week start dari raya aji hari tu aku de jemputan
kadang2 1 hari sampai 2 -3 jemputan
mana2 yg aku bekesempatan pegi aku try to attend even majlis die aku dh g
i mean mcm kwn aku si kecil nie, this week wedding side husband die even majlis side die aku dh g insyaallah aku try to attend majlis side husband die jugak, ate nye dokek jo ngn aku..hehe

next week nye xclassmate diploma aku kawen kt muar and at same day xclassmate sekolah menegah dak kg aku kawen gak, then next week tu my junior hanim kt shah alam, insyaallah if xde aral melintang akan turun ke sana, next week nye lg xclassmate form 5 aku.. kira nye tiap2 minggu lah ade jemputan.. agak2 aura pengantin nie lekat x kat aku??hehe

ble g wedding org nie aku dh tau dh soklan cepu mas yg selalu org nk tanye..
aku dh siap2 sedia kn jawapan yg jitu lg bernas..
so sape2 nk dengar jawapan aku sila lah aju kn soalan anda
boleh la kite buat sesi Q & A nanti..hehe


okey itu sajek nk cite,

papai


nota tumit kaki: alamak byk ari dh terkantoi nie..ble lah nk cover ek???adusshhh

3 comments:

zella said...

tension betul bila org ty soalan cepu cemas "bila nak kawen?"

~H @ N i ~ said...

Tu lah antara soklan cepumas org kn zella..kalu de org tanye jawab jek "bile sampaimase nye nanti lah.." Ng22 (+_+)

adibah said...

seronok gi kenduri kengkawan.. kalo kenduri sedara mara.. jenuh menjawab soalan bonus.. hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails