Thursday, January 28, 2010

Soklan2 Bocor SPM


~comey tak say ni???~


Cik Zella cayang, ai dh settle kn ujian2 yg u bagi ni.. ade gak benda nk saya update malam2 nie..hehe, sape 2 yang kena tag tu sila2 lah jawab yek.. sayugia di ingat kn ini bukan 1 bentuk paksaan yek.. suka ati anda lah nk buat ke x..hehe

1) where is your cell phone?
Atas katil, baru jek ku campak lepas reply Msg some 1, hangin lak saya ms tertentu jek die ingat saya, bila senang hati lupa sudah..aiipp hangin x pasal2..

2) relationship?
SINGLE and AVAILABLE, Sape2 nak pinang saya sila lah..jangan malu2..(hamboii desperate sanagt dh pulak bunyi nya..ehehe)

3) your hair?
Panjang tak panjang pendek tak pendek..Yang sedang2 saja…(h berdangdut plak)

4) work?
OMG banyak..fenin sudah, macam2 saya kena buat, dari cleaner sampai kn ke sain surat semua saya buat sendiri (ini ada lah feeling2 dalam mimpi sajok )

5) your sisters?
seorang, beliau seorang cekgu pendidikan khas, beliau baik ati suka belanja saya bila die ade duit lebih..

6) your favorite thing?
Semua barang saya sayang, yg paling special HP, LAPPY dan juga KETE sayas, sebab tu semua saya beli guna penat lelah+ titik peluh ketiak saya..haha

7) your dream last night?
malam tadi saya mimpi di terjah oleh abang Nas Ahmad.. sebab sebelum tido saya felling2 jadi GF pujaan hati saya si FAHIN AHMAD..hahaha

8) your favorite drink?
Saya suka sangat minum air eppal hijau + limau kastiri +asam boy=SORGA

9) your dream car?
Dulu2 mase kecik2 saya suka kete SORONG ala yg ada tayar satu tu..sebab masa kecik2 saya paksa ayah sorong saya naik kete tu, lepas dh besar sikit pandai baca saya suka kete PROTON SAGA sebab mase tu kete pertama Malaysia. Dan bila dah meningkat dewasa saya idam kan kereta yg PERCUMA yang x perlu bayar road tax, insurans,tak payah isi petrol, xpayah byr tol yg semua nya adalah free..yang pasti kete tu bukan keta mainan..agak2 ade tak ek?

10) your shoes?
Shoes saya ada 3 yg baru saya beli tetinggal dibawah katil dekat kampong so weekand nie saya nk ambik boleh melaram g keje nanti..keji tol perangai

11) your fears?
kehilangan ORANG TERSAYANG.saya xtahu macam mana nak hadapi nanti..huhu

12) what do you want to be in 10 years?
Mungkin waktu tu muka saya selalu keluar paper dalam paper berita harian…“Hani & Fahrin hidup bahgia”.. dalam utusan mingguan pulak…“Isteri Fahrin Hamil anak ke 2” hahaha sila muntah hijau kawan2

13) who did you hang out with last weekend?
Last weekand saya pegi beli stok untuk butik kecil-kecilan saya bersama seorang teman

14) what are you not good at?
Kuat MERAJUK dan juga Manja kot

15) one of your wish list items?
Mahu kan KERETA baru, HP baru dan juga Camera DSL..sape2 baik hati sila hadiah kan saya barang2 tesebut..plissss

16) where you grew up?
Tangkak Sorga KAIN

17) last thing you did?
Memandi kan diri..hehe

18) what are you wearing?
Yang sopan dan yg santun2..saya kan PEREMPUAN melayu terakhir

19) what aren’t you wearing?
entah ek, xdek kot..

20) your pet?
Kat umah saya ada 3 ekor kucing tapi bukan saya la yang bela mereka, adik2 yang prihatin terhadap mereka.

21) your computer?
Lappy compact nie ha la teman saya, saya sayang beliau banyak2 sebab die kawan2 saya hidup didalam nya.. =)

22) your life?

Penuh onak dan duri..

23) missing?
MY tetttttttttttttttt

24) what are you thinking about right now?
Mahu titon dan mimpi DIA lagi

25) your car?
Dalam bahasa melayu nya V saya

26) your kitchen?
Cuma ada yg basic jek, dapur bujang la kata kan..

27) your favorite color?
purple kot ke hijaun ek..eh macam oren plak skrg nie..

28) last time you laughed?
alamk x henggat la bila..sejak2 akhir nie saya asyik besedih jek..eh ye ke?? Alamk saya x perasaan pulak bila kali terakhir saya gelak guling2 ni..

29) last time you cried?
SEMALAM

30) love?
Sukar di tapsir dan di luah kan dengan kata-kata..sapa agak2 nk tahu mcm mana sila la proposed saya..haha ayat x bleh blah

31) so who wants to share their ONEs?? How about?
cannot..No…no..no..

5 orang yang aku pilih buat tag ini ialah :
-Bunga, Naddy, Along, Wawa,Cikpid & noma


~Repekan oleh:H@ni~

4 comments:

zella said...

amboi3 cik hani...
"isteri fahrin hamil anak ke-2" ye...
ye...skrg sy tgh muntah hijau heheheh..

mentang2 la asyik muka fahrin je yg kuar skrg...smpai mimpi2 kene terjah erk...kui3...

wawa said...

tak suka..tak suka tau..tag2 i...hheheh..
hanie yg madu nant free i setelkn la tagged u tu...

cik EPAL said...

suka wana pepel?? :)

~H @ N i ~ said...

Zella: haha.. dh abis muntah ijau x yang??.. gile ferasan feliing2 nk jd artis pulak kn..haha

wawa: Ini bukan paksaan wawa sayam.. up 2 u..aku kan mmg suka nk tag2 korang semua..haha

cik epal: saya suka wane pelangi sebenarnye..hehe.. cik epal nk bagi adiah shawl pepel ke??sukeee nye??

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails