Thursday, January 14, 2010

"Gay or Less"

Malam jumaat yg indah lagi permai ni aku telah di tag oleh my super duper bloger frend yg mmg hot si chanteq NADDY.. (Naddy sila bg eskerim baskin robin yek.. ai dh puji2 u nie..haha)

Mari kita mula kn dengan bissmillah…Tanpa membuang masa yg aku rase seperti emas belian 90 karat nie..aku akan sedaya upaya menjawab soalan2 tesebut dengan bersungguh2

Andakah anda rasa anda HOT?
Oleh sebab mlm nie sejuk so aku rase aku hanya suam2 kuku

Upload gambar kegemaran anda..



Cerita pasal gambar
~Kelakar rase gambar nie,ada plak nyamuk temasuk dlm ini gambar..sedap jek die bertenggek kat pipi aku tuh..hehe

Bila kali terakhir anda makan pizza?
~Alamak rasa nya petengahan tahun lepas kot.. lupa sudah..lame dh x mkan pizza ai kn konon2 nk diet..hahaha sila kagum

Lagu terakhir anda dengar..
Lagu U BELONG TO ME by tylor swift

Apa yang anda buat selain menyelesaikan tag ini ?
sedang berchatting ngn seseorang.. (*_*)

Selain nama sendiri anda di panggil nama apa?

Ermm katumah pangl ngah@nyah (nie kes org pelat), hani, ani (mn2 org yg nk short kn lagi nama aku) asmahan (ni kalau org nk ingt2 peristiwa bersama USTAZ ANA)
haha.. apakah??

Tag lagi 8 orang
jap2 nk tarik napas.. ok mereka ialah


Siapakah orang no.1 kepada anda?
~My cosmate, my buss frend, even baru knl ngn lebih rapat dlm dunia blog nie

Kata sesuatu mengenai orang no. 5
~Zella is my blog frend, ada misi yg beliau yg same ngn aku..hehe

No. 3 ada hubungan ngan siapa
~of coz ngn encik mohd usben die mr bee

Bagaimana pula dengan no. 4
~die juga adalah cozmate saye

Pesanan kepada orang no. 6
~Puan An mumy kepada irfan yg comey ituh.. fie baru jek bersalin (bukan salin baju yek)

Kata-kata cinta tok no. 2
~along is my cosmate merangkap kawan se supervisor ms wat tesis dulu..hehe

Adakah no. 7 dan 8 punya persamaan?
~Dua2 aku x penah jumpa live, kenal2 dlm blog kemudian follow blog mereka.

Berikan 5 yang anda tahu tentang orang yang men'tag' anda
1. Dia kawan cik puan BUNGA
2. Dia pandai + cool sbb tu jadi lecturer
3. Dia happy go luck.. betol kn naddy
4. Dia ade bf name syed… kn yang kn??
5. Dia hot, sbb tu sy hd follower die..hehe

Persamaan antara kambing ngan lembu?
dua2 pon binatang yg bleh di makan

Perasaan anda buat tag ini
~gigih nk siap kn even mata dh kuyu

Adakah anda tahu si razman itu sengal?
~razman aku x kenal rizman kuzaimi aku knl la.. die sengal2 ubi jek (*_*)

GAY or LESS??
~ape tu??



~Repekan oleh:H@ni~

1 comment:

zella said...

slm hani...

zella dh buat tag ni beberapa entry yg lepas...
kira dh buat lah tu kan?? kan??
;)

p/s: yup! misi kita sama....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails