Sunday, January 10, 2010

@ L o H @




Mcm mana dengan background baru aku?? hehe aku adalah main godek2 sajek, try and error bak kate omputeh nya..hehe, bukan pe rase boring lak tgk background tu..

hope ngn background baru nie aku rajin mengupdate dan ramai la readers yg jengguk2 disini.. dh jengguk2 jgn lupa la hye2 di kotak yang hot2 tu yek.. tinggal kn la jejak sebarang dua.. nk lebih dari tu pon bleh gak.. nanti bleh ai jejak2 u pulak..hehe

sehingga ketemu lagi (*_*)


~Repekan oleh:H@ni~

2 comments:

sI tEDI said...

apa gambar photobucket yg hilang tu?

~H @ N i ~ said...

Si tedi: Hehehe kita pon x tau awk,main klick dulu pastu skrg xtau camne nak remove benda tu..


de sape2? tau?cane nk remove kn die ek??

(*_*)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails