Monday, January 4, 2010

tah hape2 jek




Antara nasib dan takdir adalah suatu yang lebih kurang sama. Mereka akan berubah hanya dengan doa kita dan dengan keizinanNya.

mungkin ini takdir yg telah ditentu kn untuk aku.. Jangan persoal kn terima ia sbg qadaq dan qadar yg maha ESA. okeh


Kaya jiwa lebih baik daripada kaya harta.

~Repekan oleh:H@ni~

4 comments:

Anonymous said...

..mungkin juga jodohmu bersama mamat inih..ooohhhhhhh..amiiinnn..

..kali kedua berjuang juga masih tidak berjaya buat mamat yg nmpknyer semakin matang ini.. tahniah cik hanie bunny..

..cpt2 make a new plan to 'hijack' this guy..hihihi..wat jd azam baru 2010 (hehehe ni la die cdgn ngarut kwn2 backup ko sejak die tau dari thn 2004 ni..5 thn dh hanie or more..tiba masenyer ko tunjukkn diri)..leh masuk sehati berdansa plak..

~amoi yg mengong..weeeeeeeeeeeee!!

~H @ N i ~ said...

Amoi: Aminnnnnnnnnnn..ya allah kau makbul kan lah doa kami ini ya allah..hehe

ermm xtau nk plan pe nie moy, doa ku panjat semoga tahun ini semua impian menjadi nyata..hehe

tinkiu korang support aku..muuaahh2.. pssstt nmpak nye ada kemajuan cikit, die ada gak balas2 comment kat FB~suke nye (*_*)

ct said...

encemkan fahrin ni...

~H @ N i ~ said...

ct: ye encem kn..sejuk mata mmndg..muuahhaa

Thank jenguk2 kita

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails