Tuesday, February 23, 2010

RINDU DIA


Sapa DIA??
Nak tahu?
tengok gambar yang saya tempek di n3 dibawah ini..

anda x kenal sape DIA??
x perasan?
Telinga dia pon x cam??
xpe2 boleh rujuk status FB saya kat sebelah tuh
ha dh tau??

sila muntah ijau
kalau rase2 usus anda bergoyang2 menahan ketawa..kawal2 lah sikit
takut2 sakit lain yang datang..
hehehe

agak2 ada ke yang rase benci..meluat bca n3 saya kali ni??
atau ade yang rase BOSAN dengan blog ini sebab asyik2 DIA... DIA..DIA..aje

xpe lah kalau anda BOSAN, MENYAMPAH, MELUAT xpayah la baca
Sebab saya SUKA..hahahaha..
kenapa aku jadi poyo sangat ni??
mimpi ke aku ni??
eh nie aku ke yang taip n3 nie..????
(sambil sepak2 pipi kiri & kansan saya)
ye saya sedar.. memang saya yang taip n3 ini

saja saya nak feeling2
saja saya nak veranggan2
saja saya nak poyo2
saja saya nak buat2 happy


sebab kat sini jek pon tempat saya curah kan apa yang tebuku dihati saya.. jadi ape2 yang saya taip disini adalah lahir dari hati saya.. mungkin tidak 100% tapi lebih kurang 70% adalah apa yang terjadi dan apa yang saya rasa.



nota tumit kaki: ampon kan saya kalau ada yang tersinggung dengan bebelan saya.. kalau rase x betol sila lah tegur2 saya yang mengong ni.. (*_*)
~Repekan oleh:H@ni~

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails