Sunday, April 25, 2010

Cik Senyum Melepas kan gian nye

.:Cik Cream Puff :.

.: Cik Ceestat Blueberry :.

Terliur tak lihat n3 Cik Senyum Kali ni??meleleh air liur uouls??ha cepat2 habek tisu kasi lap.. (^-^)

Hokeh ini adalah n3 yang agak lambat, semua mereka telah selamat hadam dan dh selamat keluar pun dari perot cik senyum pun..hehehe.. saya memeang dh lame mengidam (mcm org peknen pulak) nk ngap..ngap mereka, saya gedik nak yang homemade x mo yg beli dekat kedai-kedai tuh.. dulu saya penah la beli dr opismate kakak saya tapi since die dah x keje sana lagi jadi xdek laa saya nak oder2 lagi.

So besemangat la saya dok bergoogle mencari yang bekenan dihati, lalu tejumpa blog Kakak Leen yang sweet ini lalu terus terjatuh ati ngan hasil masakan beliau. Since 1 of my frend pon penah oder dengan beliau jadi saya decide nak deal dengan beliau.. tanpa belengah saya terus email kn oder dan deal2 dengan beliau. Eh kalu rase nak kak leen reply dengan kadar segera better uouls SMS/Call beliau. (ye kan kak leen? corecct me if i wrong (*_*)..hehe) ye memang super bagus sebis nye, amat berpuas hati dan mahu recommend kepada uouls semua. Kak Leen pon ada buat Cupcake, muffin, brownies, kek marble dan banyak lagi.. uouls boleh skodeng-skodeng kat sini..uouls jangan malu-malu jangan segan-segan contact la kak leen.. saya pasti anda berpuas ati ngan sebis beliau..


Alamak meleleh dah ayaq liur saya mengingat kn ceestart beliau..rase nk oder lagi ni.. emm nak oder sekali ngn brownies ceklat almond la.. ade org nak belanja saya x???hehe

Okeh uouls better cekidout sebelum ayaq liur anda menjejes2..hehehe..Papai
~Repekan oleh:H@ni~

1 comment:

sI tEDI said...

he he he he

selalu makan tart telur jek

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails