Tuesday, April 6, 2010

Yang Bulat x datang begolek yang pipih x datang melayang..Thanks Nuffnang

.: Incik Cek..Amount x payah tunjuk la ek..ciput sangat.. (*_*) :.
Minggu lepas saya dapat email kata nya ada cek di issue atas nama saya.. wah suka nya hati saya.. Terus otak verangan2 nak buat ape ngn duit itu nanti..padahal bukan banyak mana pon..celah gigi jek amount nya..Last week balik kampung mak bagi tau ada banyak surat untuk saya.. Bukak punya bukak salah satu nya adalah cek yang saya tunggu-tunggu itu..

Terus senyum2.. nasib x lompat2 jek.. biar pun amount nya kecil tapi saya bersyukur.. sape nak bagi kan.. sambil blogging bleh jana pendapatan jugak.. saya bukan lah blogger yang glamer dan x ramai pun reders yang jengguk2 saya disini.. tapi tu tak mematah kan semangat saya untuk bloging..

Nampak nya saya kena rajin2 kan diri mengupdate.. baru rating blog saya melompat lebih tinggi..hehe..


Nota Tumit Kaki: Terima kasih kepada all my readers.. xkisah la silent reader ke x ke.. kerana anda juga lah maka saya telah bersemangat untuk bloging..

~Repekan oleh:H@ni~

2 comments:

sI tEDI said...

alah.. semua nak tutup2 amaun!

~H @ N i ~ said...

Si Tedi: Hehe.. takut nanti di slah anggap pulak~

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails