Sunday, June 27, 2010

Ila Damia Tersingkir..

Layan separuh akhir mento 4 malam nie..

xdek la tengok mana pun tapi sebab dah xdek cite best nk tengok tegok jugak la.. nak tgk bola xdek lak Chanel tv yg bleh di tengok.. semua nye x clear kecuali tv3..huhuhu

emm sambung cite pasal mento 4.. si chanteq ila Damia protoge Joe Flizzow tersingkir..
Malam nie nye performance agak kurang cikit.. maybe salah pilih lagu kot..sebab dengar sore die macam gigil2 sikit tadi.. tapi before this saya rase sore die ok.. malah jadi antara peserta peberet jugak la..

apa nak buat dah tersurat die tersingkir kali ni..sila cuba lagi ila.. (^_^)




~Repekan oleh:H@ni~

2 comments:

zella y said...

zella jarang layan mentor tp mlm td tgk time dia nyanyi..sblm ni prnah tgk dia nyanyi kat muzik2...suara dia best...mb sbb mlm td persembahan dia xbest...

Azlan said...

dia sejuk nk terkucil tu...tu yg gigil2 sket...
huhuhuhu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails