Thursday, June 10, 2010

Walau Pun DIA telah pergi..DIA sentiasa ada dalam ingatan

Tadi masa check email saya terus terpaku sekejap.. terus rase sebak..
10 June 2010.. Genap umur Arwah 27 tahun, Dah dekat setahun arwah tinggal kan kami..Kehilangannya amat lah terasa buat kami.
satu masa dulu DIA yang menceria kan kami, tanpa DIA kami seperti kekeringan idea..kekeringan cerita..
Allah lebih sayang kan DIA..Semoga DIA di tempat kan di kalangan orang-orang yang terpelihara..Aminn

Cerita pemergian nye uouls bleh bace kat n3 ini dan sini

~Repekan oleh:H@ni~

2 comments:

sI tEDI said...

sipakah dia?
mengapa dia meninggal?

Al-Fatihah

~H @ N i ~ said...

Si Tedi: Dia adalah best frend kita. meninggal setahun yg lepas, xcident. cite lanjut leh tgk kat n3 lepas2. kita dah letak link kat this n3.

nway thanks awk =)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails