Wednesday, July 28, 2010

Employees VS Prisoners..ape kaitan nye dengan KITA??

Entry untuk pagi ini..buat tatapan uouls di pagi rabu..eh bunyi macam la nak ade entry banyak dalam sehari..ye ke.. hahah..saya gigih mengupdate blog.. masuk2 opis terus update secara laju2 sebab bersemangat tengok org yang view saya setelah saya mengupdate blog semalam..tibe2 graft saya naik..walau pun tak tinggi menggunung tapi dia adalah luar jangkaan..terus berazam nak update tiap2 hari dan tiap2 masa.. niat nak update dan auto publish malam tadi..tapi tak menjadi.. BEROKBAND saya tu adalah tahap siput yang demam.. hik3
ok2 sila lah layan entry kali ini.. ini saya copy dari email yang saya dapat..sharing is caring kan.. (*_*)

THIS IS FUNNY ... Find out yourself .. Anda di kategori mana???


IN PRISON
you spend the majority of your time in an 8 ' X10 ' cell .



AT WORK
you spend most of your time in a 6 ' X8 ' cubicle .


IN PRISON
you get three meals a day (free).


AT WORK
you only get a break for one meal and probably have to pay for it yourself .



IN PRISON
you get time off for good behavior..


AT WORK
you don ' t get rewarded for good work but get loaded with more WORK.


IN PRISON
a guard locks and unlocks the doors for you ..


AT WORK
you must carry around a security card and unlock open all the doors yourself .


IN PRISON
you can watch TV and play games.


AT WORK
you get fired for watching TV and playing games.


IN PRISON
they allow your family and friends to visit.

AT WORK
you can not even speak to your family and friends.

IN PRISON
all expenses are paid by taxpayers with no work at all.

AT WORK
You get to pay all the expenses to go to work and then they deduct taxes from your salary to pay for the prisoners..

Humm?

Which Sounds Better?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
So what are you waiting for.........
.
.
.
.
.
.
.
.
Kill your Boss



hahahahhahaha...have a nice day a head...lalalalalala...

Nota tumit kaki:Apa yang terjadi hidup harus diterus kan..selagi nyawa di kandung badan..selagi tu kita kena jalan kan tanggung jawab kita sebagai khalifah di muka bumi ini.. (*_*)


~Repekan oleh:H@ni~

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails