Tuesday, July 27, 2010

Saya yang kuat Merapu sebab suka makan ikan KERAPU


Uiihh.. lame betol tak berupdate blog ni.. ade sesape RINDU saya?? ada?? ada?? eh macam xde jek..alamak feeling2 DIVA pulak..Ferasan sungguh.. (*____*)

Sorry lah uouls..saya nie de penyakit "MIM" besar..hehe.. konon-konon nak update..taip2 separuh pastu save..Tapi kekadang tu tengah syok2 taip..tengah idea mencurah2 giler..tup2 connection error..huh..sumpah rase nak lempang2 jek..terus mood down tahap malas giler nak update..ye betol uouls ni juga salah 2 alasan nya..keh3


Padahal banyak nak cerita..banyak nak share..jadi sila lah seru semangat saya supaya kembali pulih..ermm meh kita main tiup2..puuh kiri..puuh kanan..semangat bloging cepat lah pulih.. (*_*)

Awal bulan hari tu saya ada gi jenjalan..konon2 nak menjadi supporter Cuti2 malaysia la kan..ermm nanti saya try rajin2 kan diri update cerita disebalik cuti2 tu la yek..mana tau boleh jadik panduan tuk uouls ke nanti2 ke kan..ha mana tau..kan..kan..motip?? xdek pape lah..saja gedik2 nak taip macam tuh..

Ok lah dah kol bape dh nie..satu keje pun saya tak usik lagi.. kang singga mengaum kang..susah nak jawab kang.. xpasal2 saya dapat surat cinta kang.. camno den nak jawab tu kang..ok2 uouls nanti2 saya update secara berkhemah yek..saje nak sedap kan ati..hehe


pape pon thanks yek uouls sudi gak jenguk2 kat sini..jemput2 la datang sini lagi.. kalau nak suruh saya balas kunjungan tinggal2 kan lah jejak sebarang 2..ok..papai..


Nota Tumit kaki~Tak sabar nak cuti2 Mesia lagi..Tak sabar nak tunggu this coming weekend.. (*_*)

~Repekan oleh:H@ni~

5 comments:

sI tEDI said...

welkambek :))

zella y said...

nak bcuti kat mana hanie??

~H @ N i ~ said...

Tedi~Tochee2..hehe..harap semangat terus membara..

~H @ N i ~ said...

Zella~Nak gi PD je..hehe..jom2

:: Miss Naddy :: said...

honey..hehhe i miss u..hahhaa nk ikut..nk ikut..cuti2 msia... =p

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails