Sunday, August 8, 2010

BEROKBAND boleh buat saya HANGIN sangat

Ini bukan baru sekali dua..dan bukan baru sehari dua tapi dah makan bebulan-bulan..
segala aduan dah saya buat..col dah la lama baru angkat..pastu pas sana pas sini..solution nye tetap tak dek..

bila saya kata kenapa susah nau nak connect ni.. dia cuma kata cik cuba unp;ige then pluge in balik.. pastu try connect.. bile saya kata still same

then cuba cara ini pulak...

uninstall kn die dan install kan die..pastu restart..

bila dah cuba tetap sama.. lalu dia kata mungkin line busy.. cik tengok esok macam mana.. if still same col balik.. ini no report cik xxxx...

tiap2 kali col itu lah dialog die..same.. result pun same..speed die pun same kegaung jugak...

Dulu masa saya buat aduan konon nye nak upgrade la hape lah..tapi sampai sekarang sama jek malah lagi KEGAUNG adalah.. bayaran tetap sama..ape kes.. line tunjuk 3 bar tapi speed 0.00kb/s giler lah.. jenuh nak online..asyik2 disconnected jek.. bayaran tetap sama.. langsung x berbaloi-baloi saya rasa..BENCIK2.. Satu ketika dulu masa saya mengadu tak leh nak asses die boleh plak prorate kn.. tapi sekarang ini boleh ke tak boleh sama jek.. haiii hangin betol ni.. rasa nak nak makan orang jek dah ni.. huwaaaa


wahai P1W1max sila lah baiki sistem ANDA ni.. dah tahap BEROK mak yeh dah ni.. kang saya sepuk kepala anda kang baru tau.. ha jangan memain ngan saya..walau pun nampak secra luaran saya adalah wanita melayu terakhir..[ferasan sudah] jangan cabar saya..kang bila dah jadi hulk kang dah tukar muka jadik ijau kang..takut kang.. ha baik cepat2 mintak maap dan bagi speed boat eh silap bagi speed yang tahap belum klick lagi dah tau saya nak carik apa..

HARAP PAHAM ISI HATI SAYA YANG DAH LETIH MEMBELA ANDA SELAMA HAMPIR SETAHUN INi..Kalau tak nak kenang jasa saya membela anda..kenang lah duit yang saya dah berhabis bagi anda untuk jadik kaya tu..please..please.. =(



~Repekan oleh:H@ni~

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails