Thursday, November 4, 2010

Fesyen Alaf Ini Kaftan aka baju KELAWAR (*_____*)





Gambar semua ihsan dari orang ramai..sorry ye saya copy pes gambar2 ini..kak Red saya mintak ijin ni yek (*_*)

Sangat shanteq mereka2 di atas mengayakan Kaftan..Orang shanteq pakai apa pun Cantik..Tapi kalau tak cantik pakai baju cantik pun akan jadik cantik jugak..hehe.. Kalau uouls nak feling2 terbang macam butterfly ke nak jadik macam artis-artis ke..macam2 model ke..ini sangat sesuai.. Baju ni selesa..Shanteq pulak tu..

Sekarang ni tengah musim Fesyen Kaftan.. Memula dulu tak bekenan tapi lama2 tengok chanteq jugak.. Tak sangka pulak dari banyak permintaan baju2 serupa ini.. Saya cuba-cuba menjual secara kecil-kecilan buat2 tambah duit poket.. (*__*)


Sapa2 yang bekenan boleh la kontek saya di hanie_smiles@yahoo.com. harga untuk Design 1 Rm 250, Design 2&3 RM 180 and Design 4 RM 220 [Harga insyaallah boleh nego lagik]


DESIGN 1
Chifon Caftan Berlabuci

Tangan Cekak & ala butterfly
Di lengan ada labuci
Full lining
Pelbagai size 38-46
Warna boleh request [ikut stok--kena cepat confirm]
Harga=RM 250



DESIGN 2
Chifon Caftan Bersulam
Lengan seperti jubah & ala butterfly
Lengan tidak bercekak
Full lining
Pelbagai size S-XL
Warna boleh request [ikut stok--kena cepat confirm]
Harga=RM 180


DESIGN 3
Chifon Caftan Bercorak warna warni
Lengan seperti jubah & ala butterfly
Lengan tidak bercekak
Leher berlabuci
Full lining
Pelbagai size S-XL
Warna boleh request [ikut stok--kena cepat confirm]
Harga=RM 180


DESIGN 4
Chifon Caftan berlabuci
Lengan seperti jubah & ala butterfly tidak bercekak
Leher berlabuci
No lining
Pelbagai size 38-46
Warna boleh request [ikut stok--kena cepat confirm]
Harga=RM 220


~Repekan oleh:H@ni~

2 comments:

Cik Puan Bunga said...

cantiknyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!

~H @ N i ~ said...

Cik Puan Bunga~Memang shanteq.. kalau kamu pakai lagi CANTIKKKKKKK (*_*)


PSSSTTTT kem salam peluk cium kat Adam ye (*_____*)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails