Thursday, December 30, 2010

Lima Bersaudara Beraksi.. Sama Shanteq sama Hebat (*_*)


Ini Lekiu



Ini Lekir




Ini Jebat





Ini Tuah

Mana satu menjadi pilahan kalbu anda???
Info dari email seorang sahabat (*_*)


~Repekan oleh:H@ni~

Tuesday, December 28, 2010

Manage and Eliminate your stress.. Be Young Be Beutiful (*_*)

Salam uouls kesayangan saya semua.. anda sihat?? Ha tu ada yang monyok2 tu pesal?? ala jangan la buat muka tempoyak..yang muka berkerut-kerut tu meh sini meh saya nak bagi petua supaya muka anda kembali ceria.. petua terbaik dari ladang lah ni..cewaahh..biasa lah saya ni kan perasan jadik motivator..

ok-ok sebenar nya saya pun selalu jek stress-stress tak tentu hala ni.. kadang-kadang tu saya sampai saya rase semua benda pon boleh buat saya stress sampai sakit-sakit kepala saya di buat nya.. Ini adalah tidak baik untuk kesihatan kita sebenarnya.. stress yang melampau akan mengganggu tumbesaran..[cukup2 lah nak besar mana lagi..ooppsss] eh silap akan menganggu hormon-hormon kita..

Petikan dari sini :http://halaqah.net/v10/index.php?topic=432.0 [tips mengawal juga ada]

Pakar Perunding Kanan Perubatan dan Ketua Jabatan Perubatan, Hospital Putrajaya, Datuk Dr. Ahmad Shukri Md. Salleh berkata, stres tercetus apabila unsur mendesak mengatasi keupayaan kita menanganinya.

''Apabila seseorang stres, tubuh bertindak balas seolah-olah berada dalam situasi berbahaya. Respons stres ini selalunya dirujuk sebagai 'lawan atau lari' di mana tubuh secara automatik bertukar ke gear tinggi.

''Apabila berdepan ancaman, hipotalamus pada dasar otak akan 'membunyikan' sistem penggera di dalam badan, menyebabkan kelenjar adrenal merembeskan hormon adrenalin dan kortisol,'' ujar beliau.

Menurutnya, adrenalin meningkatkan kadar degupan jantung dan tekanan darah serta merangsang bekalan tenaga. Kortisol, hormon utama stres menambahkan kandungan gula, mengawal fungsi tidak penting dan bahaya dalam situasi lawan atau lari.

Ia mengubah respons sistem imun dan menekan sistem penghadaman, sistem reproduktif dan proses tumbesaran. Sistem penggera yang kompleks ini turut berkomunikasi dengan bahagian otak yang mengawal mood, dorongan dan ketakutan.

Bahaya kan..jadi kita mesti kawal supaya kita sentiasa sihat.. jadik Don't tension….be happy…. kita kena manage stress supaya tidak memudarat kan diri







Nota Tumit Kaki cik senyum: Rase stress lagi tak lepas bace entry ini??hehehe


~Repekan oleh:H@ni~

Monday, December 27, 2010

Cecita Saya

Si encem Aidil bakal pengganti Aidil Zakuan


Uouls masih ingat tak..dulu-dulu masa zaman sekolah rendah cikgu akan tanya kita apa cita-cita kita bila dah besar nanti.. cikgu suru bagi 3 option kan.. sebab cikgu nak tulis dalam kad personal kita tu..

apa cecita uouls semua.. adakah cecita tu dah pun menjadi kerjaya anda sekarang?? dulu asal cikgu tanya jek cecita nak jadi apa.. jawapan yang tepaling pemes amos mesti DOKTOR, CIKGU,POLIS, PEGUAM, ARKITEK dan yang agak-agak pemes jugak BOMBA,ASKAR saya dulu asal cikgu tanya nak jadi apa saya akan bagi option ini PEGUAM, CIKGU DAN POLIS lepas tu bila tahun berikut nya cikgu tanya lagi saya akan ulang-ulang benda sama tapi tebalik2 kan lah.. means kadang-kadang cikgu tu jadik pilihan petama dan kadang-kadang jadik yang terakhir ke macam tu lah..[kejaya sekarang saya langsung tak tersenarai pun]

saya teringat lagi ada 1 kawan saya ni dia bagitau di punya cecita nak jadi pekeja kilang.. terkesima cikgu saya masa tu.. lalu cikgu saya kata.. awak kalau nak keje kilang bukan naik bas biru tu tau.. tapi naik lah BMW.. masa tu saya tak faham apa maksud cikgu.. dan sekarang kawan saya tu dah mencapai cecita die.. die bagi tahu saya die keje kilang.. seperti yang dia impikan.. tapi saya tak tanya pulak la die naik bas biru atau pun BMW, tapi saya rasa die bukan calang-calang orang...


Tapi budak-budak zaman sekarang lagi educated.. tak seperti zaman saya dulu.. mereka sekarang dah pandai.. bila tanya apa cecita kamu.. ada yang jawab " I want to be an astrologist" my ambition is to be an engineer.. ada tak agak-agak nya yang jawab saya nak jadi seorang JURUKUR BAHAN yang berdaftar.. hehehe

Masa saya sekolah menengah saya dah tukar cecita nak jadi Wartawa ataupun pembaca berita.. sebab saya jatuh cinta tengok Dato Mahathir Lokman bercakap.. saya rasa macam best jek kerjaya ni.. terus berkobar-kobar tak henggat.. bila cikgu tanya laju-laju saya bagi tau " I want to be a reporter.." [sambil buat muka confident]

Lepas PMR saya tukar nak jadi Accountant pulak.. sebab masa ni saya suka giler belajar prinsip akaun.. saya rase best la prinsip akaun ni.. tu yang cecepat saya tukar cecita saya..

Tetiba lepas SPM result kuar prinsip akaun saya tak dapat A pun.. cuma B sajok..dan lagi sedih saya apply U untuk akaun pon x dapat.. than masuk lah form 6 sekejap.. masa tu saya dah give up sesangat.. rasa down sindrom kejap.. eh silap down sebab kawan-kawan saya dapat pegi U dan ada yang dapat pegi matrix.. itu lah padah sebab belajar main-main[huwaaaa] result SPM saya biasa-biasa saja.. tidak lah cemerlang pun.. masa ni dah start SPM sijil terbuka.. so dah xdek pangkat & aggregate dah.. tapi kalau kira aggregate saya dapat 18..

Lepas beberapa bulan sekolah saya dapat second intake masuk Uitm.. di situ lah kerjaya saya mula dibentuk.. saya tak de basic langsung dalam cos yang saya ambik tu.. masa apply tu saya main ambil sesuka hati.. tak sangka jugak saya berjaya tamat kan diploma & degree dalam bidang ini.. dan tak sangka sekarang dah 4 tahun saya begelar seorang QS [Juruukur Bahan]

Tapi sekarang saya macam nak tukar kejaya pulak.. mahu jadik photographer dan business woman pulak lah..lalalalalalala..

okeh itu saja repekan saya yang merapu2...


~Repekan oleh:H@ni~

Sunday, December 26, 2010

Ada RASA.. Rasa apa? RASA sayang-sayang hey..


Tajuk n3 memang tahap kalau dengar rase nak baca laju-laju kan??[ferasan nye saya ni].. Tapi kan nanti kalau uouls semua dah abis baca atau sekerat jalan rasa eh apa yang Kau melalut kan ni cik sonyum oi..awal-awal saya mintak mahap..sebab saya ni menaip ikut sesuka hati dan sesedap rasa saya..

Tadi pegi jalan-jalan Maydin sekali tegok apa hal berdoyon tiba mak-mak ngan bapak-bapak serta anak-anak memilih barang-barng sekolah ni.. Eh rupa nya sesi persekolahan baru dah nak buka semula kan.. ini bermakna tahun 2010 dah nak melabuh kan tirai nya.. sekajap je kan dah nak abis tahun 2010.. rasa macam tak pecaya pulak..hehe

For me tahun 2010 nie rase macam rojak buah lah semua pun ada manis..masam..pahit..kelat.. lemak-lemak berkrim.. [dah macam iklan susu jap junjung pulak..]

Early year aku ditimpa musibah [masalah kesihatan] buat petama kalinye dalam sejarah hidup saya MC & medical claim saya reach to the limit..hehehe.. selama ni x penah hokey.. nak MC pon takot..sebab saya adalah pengecut tahap cipan nak jumpa dokter..[macam la dokter tu makan orang kan..hehe..lagi satu saya kalau sikit-sikit saya akan tahan kan aja..makan ubat pun saya tak suka.. budget antibody kuat lah kan..boleh fight konon.. puiih terok sungguh perangai..

Teringat lagi mase zaman kanak-kanak riang ria zaman tecit2 cumel2 kalau demam mak saya soh makan ubat 'KOTAL' kalau tak silap saya die macam panadol tapi yang untuk budak tecit punya tu.. die warna warni..mak saya bagi sebijik, sebijik lah saya campak kat tingkap.. sekali satu hari rahsia saya terbongkar bila mak jumpe "kotal" kat tingkap masa nak tutup tingkap..upanya saya baling x jatuh ketanah..sejak itu mak akan tumbuk2 dan bancuh dengan air bila bagi saya makan ubat..tapi saya ni kan pendengil sekali takmo makan ubat..saya akan simpan dalam mulut & muntah kan balik lepas tu..[teruk kan saya ni]

Tapi sekarang saya dah baik sikit.. kalau dah sakit sangat saya akan makan ubat..ini memang betol2 punya tak dek tipu2 lagik dah..[please trust me..sambil buat muka belasah eh silap belas kasihan....]

eh apa saya melalut dah ni ... mari kita sambung kisah 2010 saya..

Masalah kesihatan ni lama jugak lah.. dalam 2 bulan baru recover semula.. masa ni saya rase stress sangat..macam-macam yang saya pikir kan..macam-macam masalah datang menimpa-nimpa..dengan masalah keje lagi..aduiihhh...

So masa tengah-tengah tahun tu saya dah mula ok..stabil semula.. saya tak sangka ramai jugak yang concern terhadap saya.. terima kasih secara banyak-banyak wahai kawan-kawan ku sekalian..anda telah bejaya buat hati saya duduk ditempat asalnya..[sebelum ni hati saya senget kot..eh itu saya tipu lah..hehe] kawan-kawan rapat, kawan-kawan opis..kawan-kawan alam maya..semua sekalik lah..saya sayang anda..

Masa tengah-tengah tahun ni pun agak kelat & masam-masam jugak lah.. yang agak-agak manis dan sweet2 macam ABC ceklat pun saya rase ada kot..saya rasa ade sweet memori la masa bulan july kalau kotak memori saya ni tak salah la...memori daun pisang..lalalala..[tetiba ternyanyi pulak..] ada orang proposed saya kot..haha.. [eh terbocor rahsia pulak..psstt dendiam hokey..jgn bagi tau Abg Nas Ahmad..nanti kena terjah pulak..hehe]

dan yang agak masam kehilangan beberapa saudara mara.. mereka telah kembali ke rahmatullah.. di dahului nenek sebelah ayah, sepupu sebelah mak & ayah..

Duhujung-hujung tahun ni pun sama jugak lah.. ada yang masam, ade yang pahit dan ada juga yang manis-manis buah..Walau apa pun yang berlaku saya bersyukur sebab Allah masih beri saya peluang untuk bernafas lagi di muka bumi ini.. masih bagi peluang saya untuk memperbaiki diri saya...

itulah rasa-rasa 2010 saya.. Anda macam mana? semua nya manis-manis belaka atau sesedap rasa?? mari kita share2..

Nota tumit kaki Cik Senyum~ Sekadar berkongsi..sharing is caring...sehingga ketemu lagi..Luv u bebeh


~Repekan oleh:H@ni~

MARI BELAJAR MENGEDIT GAMBAR SUPAYA JADI HOT

Salam uouls kesayangan saya semua,
pada sesapa yang berminat untuk belajar mengedit gambar or for those new photographer or any else yang berminat nak belajar cara-cara mengedit gambar dengan betul anda boleh dapat kan DVD tutorial by mark monciardini dari saya.. this package including:-

4 dvd by mark monciardini
Tutorial secret in Creative Suite
psd files included

DVD 1
Breaking Apart,Dark Faces,Dream Scene Montage,Dream Skin, Movie Poster,Movie Poster Credits,Special Effects,Stone Portrait, Surreal Mist

DVD 2
Applying Tattoos, Flower Greeting Card,Masking Fur,Painting a Portrait,Shattered Type, Stylized Character, Vanishing Point, Vector Art, Web Graphics

DVD 3
Chocolate Milk Frog, Covered with Wax, Flying Out of Bounds, Grunge look, Invisible Man, Metal Collage, Morphing Creatures, Reaching Out of Bounds, Square Fruit

DVD 4
Dreamy Backgrounds, Liquid Metal, Masking Mastery, Pop Art
Smoke, Soap Bubbles, Swap Animal Skin, Swaping Faces, Underwater Scene, Water Bubbles

Free
Marks's 101 Totally Awesome Photo Tips in Photoshop CS
Major Content; Calibrating monitor,Photo Retouching and Repairing, Enhancing and Polishing Images, Correcting Exposure and Color, Special Effects, Productivity.


Lines of tutorial suit from beginner basic to intermediate and advance to enhance skills in CS


if you interested pleased call or sms Shah-0193444548 or hani- 012-325 3167
or PM me in FB or email to shahsszz@gmail.com or hanie_smiles@yahoo.com

Price: RM40.00 including postage fee
[Courier by Pos Express or Pos Laju]

Bankin into account :CIMB 05030653726529 or Maybank 164182436511


~Repekan oleh:H@ni~

Sunday, December 19, 2010

Mahu gelemer macam hamis jugak lah...





best nyeeeeeeeee..mahu jadik fufular macam ni jugak boleh takkkkk..ferasan la kau cik senyum oii..update pon tenggelam timbul.. ade hati nak femes amos.. (*_*)
~Repekan oleh:H@ni~

Happy itu GEMBIRA kan?

Kasih Semerah bunga rose~


Kalau masa boleh di putar kan balik saya nak kembali ke zaman kanak-kanak ribena.. sebab apa? sebab saya rindu zaman ni.. masa zaman ni yang kita tau memain jek.. celik2 mata cari benda yang boleh di buat permainan.. yang boleh hibur kan hati...

Dulu masa zaman saya kecik-kecik ribena saya selalu main dengan kazen-kazen saya..kalau kazen side ayah yang duduk dekat umah saya banyak lelaki.. gegel cuma 4 oranag sajek.. so permainan kami pon adalah ala-ala boboy semua nya.. main bola rounders la.. main ketuk ayam lah.. main sorok-sorik lah.. main lawan2 king & makbon la..main fire-fire[macam main perang2] guna tanah liat kat sungai lah.. balik-balik sekolah jek terus main.. kadang-kadang tak sempat tukar baju.. nanti bila nak magrib baru pulang.. silap-silap bila pulang waktu tu mood mak saya adalah badmood kena lah saya selepang dua nanti..hehe [giler noty saya dulu]..

Masa saya sekolah rendah saya memang rapat dengan semua budak kelas saya.. giler baik lah..siap petang0petang sebelum sekolah agama makan sama-sama bawah pokok kelapa depan sekolah.. masing-masing tapau makanan dari rumah masing-masing bawak sekolah.. siap xmo makan kat umah sebab nak makan kat sekolah dengan kawan-kawan..rindu sangat masa tuh.. NIZA, DAYANG, UMI, ASMAH, ARWAH NORIDAH.. KAK GAYAH.. arwah jiji..dek ngah pun kadang-kadang joint..

pastu main teng-teng.. tak pun main ketuk ayam.. sampai basah2 baju sekolah.. masuk-masuk kelas ustaz & ustazah tutup idong... masing-masing bau masam..hahaha

Masa darjah lima lagi la memori yg saya miss giler..aUWWW.. ehem tetiba rase nak balik zaman tuh pulok..[saya dah sonyum2 sendiri ni].. mana tak nya.. masa zaman ni lah ade pulak kayu balak hensem[hensem dimata saya masa tuh la] yang nak ngorat saya..siap nk jadik boyeperen saya lagik..[kocik2 pandai dah] acehh abis merah padam muka saya masa tuh.. siap 1 sekolah tau cerita.. giler glemer pemes amos saya.. padahal muka selebet lagi berhingus..biase lah saya jual2 mahal..malu2.. giler kau kalau lah omak ayoh saya tahu mahu saya kena cincang 916 karat..eh silap itu emas 916 kerat tak pasal-pasal.. masa ni saya boleh dikatakn jadik perhatian jugak la.. ye lah kira dah senior kat sekolah jugak kan.. pastu pulak saya ni semua aktiviti sekolah pon joint..kate giler glamer kan..nasyid lah, main bola lah,berceita lah, kuiz lah..tilawah al-quran lah.. semua saya masuk..menang ke tak tu belakang kira.. hehe..eh tapi 7/10 semua nya menang tau..hehe.. dah-dah xmo nak ingat nanti saya telebey perasan kang susah..


nanti-nanti saya sambung kalau sempat yek.. nak pegi jalang2 kejap.. bawak kazen saya melawat kawasan..hehe


~Repekan oleh:H@ni~

4 tahun sudah berlalu sejak 18 December 2006


Macam biase dimula kan n3 ini dengan muka cik sonyum yg tak berapa nak sonyum ni...


Pejam celik..pejam celik 4 tahun sudah berlalu..berlalu dengan begitu pantas sampai saya sendiri rasa tak pecaya..siap tekan2 calculator mengira takut-takut tesalah ke hapa.. haha..gila poyo saya ni kan...Ye lah sejak-sejak umur makin meningkat remaja ni..eh remaja pulak..aceeh..verasan fulak saya ni kan.. perasan muda tak salah kot..kan..sebab kalau orang tengok saya mereka selalu teka umur saya lebih muda dari usia..kira boleh dijadikan petua jugak ni agar kita kekal remaja.. mungkin uouls jugak boleh cuba dan praktikal eh silap praktik kan sekali lah..senang jek petua saya kali ni..aceehhh sekali lagi ferasan.. (*_*)


kalau sapa-sapa yang perasan semalam saya ade publish kn kat wall FB saya.. ada jugak yang tanya2 date apakah itu..ehemm bukan date 1st datim saya ye tuan-tuan dan puan-puan..[Jawab sambil malu2 siput sedot]..

Sebenarnya ni date mase 1st day saya diterima bekeroje.. saya adalah pekerja yang "SETIA" [padahal dah dek orang nak amek die keje..sebab tu still stay sinun] ini lah 1st company & 1st job saya setelah abis mengaji [belajaq] masa 1st day saya keje kat company ni kiteorang ade 4 org. 1 org senior[incik Taiko] saya, best peren saya Cik lin serta incik kingkong..eh-eh bukan lah kingkong tapi incik Kong Chung Fung mana tah beliau ni.. hilang tanpa jejak.. dan mereka-mereka ni semua dah resign dan dah pun tinggal kan saya sorang-sorang kat sini.. uhuuuk.. ;(

For the first 6 months [1 July 2007] saya keje kat HQ [Petaling Jaya] pastu di tendang ke projek SENAI under southern region branch sehingga sekarang.. walaupun baru 4 tahun bekerja tapi macam2 dah saya rase.. macam2 perangai dah saya hadap..dari yang sekecil semut sehinggalah ke besar giant dah saya hadap.. memang kadang-kadang saya giler stress dengan keadaan itu.. sampai ke satu tahap saya terlalu tension..tiap2 hari pun saya nages..giler tiap2 malam balik keje saya nages..nak pegi keje pun saya nages..macam budat tecit nanges2 xmo pegi sekolah gaya nya..saya rase masa tu pegi opis tu macam nak pegi keje kat dalam kandang singa ke harimau ke..ha macam tu lah saya rasa.. masa tu macam dugaan bertandang.. dan masa tu jugak saya kena tinggal bas.. eh bukan-bukan.. oopsss kenangan itu sudah saya tinggalkn dan tak boleh cerita lagi dah... hehe..

Alhamdulillah saya masih mampu berdiri dan terus bernapas..aceeh macam sades sangat jek kan.. sekarang bukan bermakna saya dah tak stress..tapi sekarang saya dah pandai sikit nak melawan..[konon2 nye la] bila saya agak-agak singa tu nak baham[makan] saya cepat-cepat buat muka ultromen taro..tak pon saya buat muka naruto versi masam mencuka.. apa die ingat die jek boleh buat macam tu saya pun boleh la..setakat ni menjadik jugak lah.. tak tau lah kalau-kalau esok lusa die dah tau taktik saya ni..hehehe..[uouls diam2 jangan pecah lobang..naya saya nanti]

Ni pun saya bawak keje balik umah..semalam sibuk die sms saya bg instruction itu dan ini..huhu.. naseb baik next week die coti..aman lah saya buat keje tanpa ganguan..hehe..
Hermm saya target nak tukar keje len la.. ade sape2 nak offer saya tak.. kalau boleh saya nak jadik CEO tak pon COO. Kalau tak pon keje jadik seketeri ke kerani ke yang boleh bergayut 24 jam sambil makan-makan borak-borak goyang kaki pon ok jugak... hahaha [ooppsss jgn ada yg terasa ke hape itu adalah rekaan fantasi saya sahaja]

saya akhiri entry ini dengan serangkap pantun...

Anita Serawak makang budu
makang budu bersama roti
ikot kan hati mahu beradu
apakan daya mata saya ni noty...

lalalala... pantu hentam keroma eh keromo yang x dek kaitan dengan pankreas dan madula obloganta...hehe (*_*)

~Repekan oleh:H@ni~

Friday, December 17, 2010

Tak de yang lame tak de yang baru

Dah lame cik senyum tak inteperim muka kan..haha..Poyos

Orang kata barang lame jangan di kenang..lagi-lagi kalau die benda yang menyakit kan hati dan jantung... kan uouls kan.. saya rase cukup lah kalau kita ambil sebagai iktibar takpun guideline supaya kita tak terjebak lagi...kita tak dijerat lagi..aceh..dah macam hape lah jerat2 pulak..hermm itu pendapatan saya..eh silap pendapat saya lah.. (*_*)

Hari tu saya dok belek-belek buku lima2 eh itu buku hutang..silap2..buku deri saya..tah zaman masa kanak-kanak rebina dulu..gilerr lama saya simpan tuh.. selak punya selak..belek punya belek.. rupanya banyak jugak benda-benda yang belaku..ada yang masa saya baca sonyum2 sorang2..ade pulak rase emo secara extra boganza..tetiba feling-feling balik pada zaman tu pulak.. seronot jugak bace deri lelama ni..bak kata pokcik ASTRO macam-macam ada..

Itu yang saya rase sayang pulak nak buang..tapi bila ada part2 yang xbest tu rase nak koyak2 kasi bakar saja..haha..hape2 jek la saya ni kan..


Eh tinggal beberapa hari jek lagi kan kita dah nak masuk tahun baru..mari kita bukak buku baru dan tutup buku lama..kita setting NIAT, upgrade USAHA & DOA semoga tahun akan datang lebih baik dari sebelum nya... cik senyum dah siap2 setting niat & wish list..kena upgrade doa ngan usha ni..uouls nanti jangan lupa doa kan cik senyum jugak yek..hehe

~Repekan oleh:H@ni~

Thursday, December 9, 2010

SYUKUR



Ya allah aku bersyukur atas kurniaan mu..
Semoga apa yang dirancang berjalan seperti yang diharapkan..
Alhamdulillah... semoga Allah sentiasa merahmati kami
Terima kasih juga pada yang terlibat secara langsung ataupun sebalik nya..




~Repekan oleh:H@ni~

Wednesday, December 1, 2010

Sesi berdatim (*_*)

20 10 10 hari tu saya datim bersama boyperen cumel saya.. Gumbira berjumpa dia.. sudah macam-macam aksi yang beliau tunjuk kan.. makin ensem pulak tu..terus cair saya di buat nya..lagi la ngan senyuman die yang menawan kalbu tuh..huh..geram rase nak colek jek beliau bawak balik JB..baru puas ati..tapi apa kan daya demi mengambil hati omak mertua den terpaksa melupakan hasrat tersebut.. hehe [kang melopeh langsung tak dapat peluang nak datim ngan buah hati saya lagi nanti]


Oleh sebab masa yang terlalu suntuk sebab saya ada datim yang lain..hehe..[ehemmm] jadik datim sekejap2 jek..itu pun nasib la omak mertua angkat mahu bawak saya berdatim bersama si buah hati saya ini ..walaupun di malam hari..kalu tidak makan ati berulam jantung jek la saya...hehe...[tinkiu secara banyak2 wahai omak mertua angkat saya pn bido]


okeh mari cuci mata lihat buat hati pengerang jantung saya...jangan cuba-cuba main mata atau berdatim bersama tanpa ijin saya..nanti saya jeles..harap maklum..[macam lah die punya anak kan..ferasan]


gambar bersama xdek pulak..semua dalam phone cap kipas angin..jadik tak boleh nak tayang kat sini..

eh lupa nak bg tau nama bofperen saya AFIQ ZAKWAN BIN AIDI SUFIAN [anak tokey restoran Doli]





okeh hilang sikit rindu saya pada beliau..hehe [jangan marah mahupun jeles] (*_____*)

nota tumit kaki~eh rindu kamu juga ;)

~Repekan oleh:H@ni~

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails