Wednesday, February 17, 2010

Ringan kan beban..Baby Ammar needs your support


Adik Ammar Danish, 2 tahun telah disah kn mengidap penyakit Patent Ductus Arteriosus (PDA) sejak lahir lagi. Hati ini cukup tersentuh membaca luahan hati ibunya.Anda boleh baca disini Saya turut simpati dengan nasib keluarga ini. Hati ibu mana tak risau bila mana anak nya menderita penyakit sebegitu rupa dan memerlukan pembedahan. kita yang dh besar2 panjang jela nie xpayah la kena sakit teruk2 setakat demam2 biase pun dh gundah gulana di buat nya ini kn pula sakit yang perlu di belah2..aduii..

Menurut ibunya untuk operation ini ia memerlukan deposite sebanyak RM 12,000 dan menyedihkan lagi mereka sekeluarga kekurangan duit untuk membiayai nya. Adik Ammr dijadual kn akan menjalani pembedahan tersebut pada 22 February ini.

Mari lah kita sama2 meringgan kn beban yang di tanggung oleh adik ammar sekeluarga, anda boleh lah menyalurkan sumbangan anda melalui akaun MAYBANK ibu adik ammar Azmaniza Mohamad Kamal – 514093114912 (Maybank). Every little bit helps, so please do contribute any amount you can.

Nuffnang telah menjalan kan 1 Projek charity khas untuk adik ammar yang akan berakhir sehingga tengah malam 17 February ini. Anda boleh baca ENTRY khas ini disini. So mari kita sama2 support charity programme ini dengan hanya klick iklan yang ada disini. setiap klick yang anda lakukan akan disalurkan kepada adik ammar. semoga usaha murni ini mungkin dapat menyelamat kan nyawa adik ammar..Bak kata pepatah "Bulat air kerana pembentung nya..Bulat manusia kerana muafakat"- Semoga Ammar kuat & cepat sembuh-
- Tiub tepasang di perut maybe untuk susu kot-
-Alolo comey nye die...-
-Tomey nye die..masih ade mood memain..good boy syg-
-The cutes Ammar..auntie doa kn Ammar cepat sembuh ye sayang.. -


Notes: Semua gambar from ibu Ammar blog.. semoga Family ammar tabah menghadapi dugaan ini..Get well soon dear.. We LOVE u Ammar.. (*_*)..

~Repekan oleh:H@ni~

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails