Monday, February 22, 2010

PERLU KE SAYA TUNGGU DIA??

Saat nie saya feel so SAD, bila orang tanye saya susah nk describe..
rase macam x teluah pulak..
malam nie memang MOOD saya hilang, melayang-layang macam kertas terbang melayang
ketika menaip n3 ini air jernih xputus-putus mengalir..saya rasa sedih sangat
dah lama sangat kot saya pendam rasa ini atau pon saya nie memang GEMBENG (kuat nanges)

Entah la saya pon tak tahu..


Bila saya cuba lupa kan dia
masa tu lah dia akan datang
masa tu lah dia akan dekat dengan saya
lalu hati saya cair semula


Sejauh mana pun saya campak dia
Pasti akan saya kutip semula
menyampah mana pun saya dengan dia
cukup lah 1 ayat
pasti hati saya lembut semula
itu yang buat saya pelik.. adakah ini yang dinama kn TAKDIR buat saya???


Muncul bila dia mahu..
Datang bila dia rasa perlu..
Perlukah saya tunggu dia??


~Repekan oleh:H@ni~

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails