Monday, March 1, 2010

DOA

KAWAN kau telah buat aku kuat..
terima kasih pada semua yg CONCERT dengan aku..
Doa kn aku kembali SEMBUH..Harap TUHAN masih mahu memberi NYAWA untuk aku terus BERNAFAS~


~Repekan oleh:H@ni~

unwell

Semejak dua menjak nie kesihatan saya adalah tidak memberangsang kan..
rase tidak sihat seperti biasa.. macam2 yang saya hadapi.. fizikal mahu pun mental
saya seakan hilang kekuatan

last week hasrat saya nak pulang kampung berhenti di tengah jalan
ini semua atas condisi kesihatan yang tidak mengizin kan
sudah 2 doktor saya rujuk, semua nya menyatakan yang condisi badan saya tidak stabil
alhamdulillah sebab saya bukan di tahap yang kronik seperti yang otak saya bayang kan..

apa-apa pon uouls doa kan saya kembali sihat seperti sedia kala
hari ni saya MC, pas makan ubat saya fengsan sampai petang
sedar2 kepala masih sakit, ketika n3 ini di buat saya adalah menaip sambil baring
gagah kan diri untuk membuat sebarang dua n3 sementara kepala boleh di angkat


~Repekan oleh:H@ni~

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails