Sunday, April 25, 2010

Sebuah Pertemuan (^-^)

Sebuah pertemuan di suatu tempat yang asing buat cik senyum..sebab x penah pegi lagi even dh dekat 3 tahun bermastautin di bumi JB..malu2

Sabtu cik senyum gi dating.. dh lame rase nye x dating bersama beliau.. setelah beliau meninggal kn saya keseorangan..terkontang kanting disini..sob..sob..sob.. Even sekejap jek kami spend kan masa bersama tapi sabtu saya sangat bermakna.. pssstt cik Fadzlin lenkali datang lagi yek.. kita gi meronggeng sesama lagi.. banyak benda xsempat buat rase nye.. masih ada bergosip2 yang belom di soksek kan.. aktiviti makan2 di warong wak dol juga telah terskip.. ha lagi satu keinginan anda mahu makan nasi AYAM penyet jugak belum di tunai kan..(aiipp aktitivi kita asyik makan jek..apakah??..haha)



.: Sizzling Yee Mee yang so..so jek rase nye :.

.: Cik Fadzlin Sedang Merenung masa depan :.


Sahabat yang beriman ibarat mentari yang menyinar. Sahabat yang setia bagai
pewangi yang mengharumkan. Sahabat sejati menjadi pendorong impian. Sahabat berhati mulia membawa kita ke jalan Allah.


~Repekan oleh:H@ni~

Gelagat Si tecit yg mencuit HATI

Dah lama x berjingga rama ngan si tecit ini..Gelagat mereka buat saya gumbira..Even perjumpaan adalah hanya beberapa minit tapi ini adalah hasil aksi mereka yang sempat di tangkap.. ada Video si cilik ini menunjuk kn bakat mereka menyanyi juga menari.. nanti saya cuba upload.. kelakar hokeh.. gaya stacy ada.. gaya mila ada.. sungguh berbakat mereka ini..

Sabtu before saya gi dating saya gi jumpa mereka ini..lame rase x jumpe.. rindu dengan aksi-aksi dan keletah mereka..


.: Si kakak Afrina Si Adik Amani Kak Lia sekolah time ni :.

.: Senyum yang tak lekang di bibir mereka :.

.: Cobaan Amani buat peace :.


Nota Tumit Kaki: Seronok tengok kawan2 dah ada family.. anak2 sebagai pelengkap keluarga.. Cik senyum anda bila lagi?? aiiipp tunggu sajek la yek..hehe


~Repekan oleh:H@ni~

Cik Senyum Melepas kan gian nye

.:Cik Cream Puff :.

.: Cik Ceestat Blueberry :.

Terliur tak lihat n3 Cik Senyum Kali ni??meleleh air liur uouls??ha cepat2 habek tisu kasi lap.. (^-^)

Hokeh ini adalah n3 yang agak lambat, semua mereka telah selamat hadam dan dh selamat keluar pun dari perot cik senyum pun..hehehe.. saya memeang dh lame mengidam (mcm org peknen pulak) nk ngap..ngap mereka, saya gedik nak yang homemade x mo yg beli dekat kedai-kedai tuh.. dulu saya penah la beli dr opismate kakak saya tapi since die dah x keje sana lagi jadi xdek laa saya nak oder2 lagi.

So besemangat la saya dok bergoogle mencari yang bekenan dihati, lalu tejumpa blog Kakak Leen yang sweet ini lalu terus terjatuh ati ngan hasil masakan beliau. Since 1 of my frend pon penah oder dengan beliau jadi saya decide nak deal dengan beliau.. tanpa belengah saya terus email kn oder dan deal2 dengan beliau. Eh kalu rase nak kak leen reply dengan kadar segera better uouls SMS/Call beliau. (ye kan kak leen? corecct me if i wrong (*_*)..hehe) ye memang super bagus sebis nye, amat berpuas hati dan mahu recommend kepada uouls semua. Kak Leen pon ada buat Cupcake, muffin, brownies, kek marble dan banyak lagi.. uouls boleh skodeng-skodeng kat sini..uouls jangan malu-malu jangan segan-segan contact la kak leen.. saya pasti anda berpuas ati ngan sebis beliau..


Alamak meleleh dah ayaq liur saya mengingat kn ceestart beliau..rase nk oder lagi ni.. emm nak oder sekali ngn brownies ceklat almond la.. ade org nak belanja saya x???hehe

Okeh uouls better cekidout sebelum ayaq liur anda menjejes2..hehehe..Papai
~Repekan oleh:H@ni~

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails