Tuesday, May 4, 2010

Andai Dapatku Undurkan Masa??? Owh itu dah telambat wahai TEMAN

Ok sebab saya sekarang ade penyakit "M" besar jadi saya tepek lah ape2 yang saya rase nak tepek sajok.. otak dah jem tahap kuasa 80 nak pikiaq ayat nak menaip bagai..

Hari ni email ini yang saya dapat, jadi saya rasa nak share ngan uouls semua.. lagu era 80an kot.. layann kan aje lah..


Dalam usik ku merajuk seketika
Laluku pergi meninggalkan dirimu
Tanpa ku duga lilin menjadi bara
Gurauan ku jadi dilema prasangka
(*)

Kau menyangka aku pergi kerna dia
Yang tak pernah wujud dalam alam cinta
Belum sempat ku jernihkan suasana
Engkau pula yang hilang entah ke mana

Puas sudah ku mencari
Ku tinggalkan pesan
Ku kirimkan berita agar dapat ku temui
Dirimu.. Umpama sebutir permata yang sinar
Andai dapat ku undurkan putaran dunia
Inginku ubah semula kata-kata dan tingkahlaku ku
Yang salah agar kita dapat seiring
Di mercu asmara..

Tak ingin lagi dan tak mahu lagi
Berpisah bukan dengan kerelaan hati
Penyesalan yang tak ada kesudahan
Ku tersepit dalam jerat sendiri
(ulang *)




Nota Tumit Kaki: Mood is merewang tah kemana.. Lately mood Sentap+sedey berlebey2 (tapi belakon jadi happy) tiap2 malam pun lebat jek ayaq mata nie turun..uwaaaa.. kembalikn semangat saya..


~Repekan oleh:H@ni~

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails