Monday, May 17, 2010

Meh2 dengar album baru..Band pun baru..sangat berbakat besar (^_^)

Asal hari isnin jek terjadik la senen bluess.. mood tah merewang kemana2 jek la..kemalasan terus terusan melanda.. mata pun layu mcm setahun tak tido..mood sila lah menjelma..hik3
pagi2 tadi sampai2 ofis terus check email opis, maklum la cuti 2 hari xdek nye aku gigih rajin2 nak bukak email cmpany kan..kang tak tenteram idup asyik teringat kan keje, so hari becuti kite enjoy sehabis baik xpayah jenguk2 keje..buat dek sudah..(sila jgn contohi perlakuan saya yg pemalas ini) (^_^)


Dan ada 1 email nie saya dapat dr 1 of ex classmate saya.. rase terhibur sangat tgk video ituh.. tak cukup sekali saya ulang sampai 3 kali okeh..cute giler band tuh(band ronggak & Jongang)sore memang power..siap ngn gaya muka agi..betol2 menjiwai lagu nie.. yang main drum pun berbakat besar.. pandai tol dioerang nie..mungkin dh cukup umur sok boleh la masuk mento..hahaha.. Jomm Layan..menceria kan hari isnin anda..lalalala



Eh semalam hari guru kan.. Rase masih tak berapa lambat lagi untuk saya ucap SELAMAT HARI GURU pada semua guru2 yang pernah mengajar saya dan juga all cikgu2 di dunia ini..




Nota Tumit Kaki: Dalam ati wa ade taman de..hahaha..

~Repekan oleh:H@ni~

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails