Sunday, June 6, 2010

Kamera DSLR Nikon untuk dijual segera!



Salam buat semua readers. Meh2 nak bagi tau anda semua sapa-sapa yang sedang mencari kamera digital Nikon, model second-hand boleh ushar kamera kat sini. Ada orang nak tolak murah-murah jer kamera NIKKON D3000 die.

Siapa yang berminat, anda bleh usha2 kat blog incik ini. Kalu nak mintak tolong saya pun boleh jugak.. just email me hanie_smiles@yahoo.com or terjah YM saya juga tinggal kn Comment disini.

Ade tak yang baik ati nak adiah kan DSLR camera kat saya…auw..auw suke nye saya..mau senyum sampai ke telinga nanti..hehe (^_^)


Nota Tumit kaki: DSLR mmg dah lame dok dalam wish list saya..bile gak nye impian menjadi kenyataan ni..ngeee =)

~Repekan oleh:H@ni~

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails