Thursday, June 10, 2010

Adinda ku sayam

Adinda ku sayam..sungguh cumel kamu ni la..


Malam pertama sangat sempurna
Duhai adinda sungguh jelita
Selama ini hanya kau yang ku tunggu

Bukannya rahsia di antara kita
Semakin membara jiwa gelora
Selama ini hanya kau di hatiku

Tak mudah ku melupakanmu
Hanya engkau yang ku perlu
Bayang-bayangmu masih menghantuiku
Apa saja yang kau mahu


Chorus
Semua untukmu oh adindaku
Dengarlah rayuan di hatiku
Sesungguhnya aku mencintaimu
Selalu di hatiku memanggil namamu
Oh adindaku oh adindaku
Semua kerana kerna kamu

Engkaulah permata hatiku
Suluh menyinar hidupku
Yang selalu menerangi hari gelapku

Nantikan dinda yang satu
Tak akan pernah ku jemu
Semakin hari semakin ku rindu

Tak mudah ku melupakanmu
Hanya engkau yang ku perlu
Bayang-bayangmu masih menghantuiku
Kamu selalu dihatiku
Semua yang kau mahu

Ulang Chorus

Walau berjauhan
Suaramu mengakhiri penantian
Tabah mengharungi cinta
Semua dugaan Maha Esa



~Repekan oleh:H@ni~

Walau Pun DIA telah pergi..DIA sentiasa ada dalam ingatan

Tadi masa check email saya terus terpaku sekejap.. terus rase sebak..
10 June 2010.. Genap umur Arwah 27 tahun, Dah dekat setahun arwah tinggal kan kami..Kehilangannya amat lah terasa buat kami.
satu masa dulu DIA yang menceria kan kami, tanpa DIA kami seperti kekeringan idea..kekeringan cerita..
Allah lebih sayang kan DIA..Semoga DIA di tempat kan di kalangan orang-orang yang terpelihara..Aminn

Cerita pemergian nye uouls bleh bace kat n3 ini dan sini

~Repekan oleh:H@ni~

Telekung Chanteq part 2

Material dari soft cotton (sejuk di pakai)
Telekung Nur Nilam (Bersulam warna warni tanpa beg)
Kain bergetah di pinggang (ada sulam sikit dikaki kain)
Ada 5 colour Biru,Hijau,Coklat,Pink dan juga Putih bersih
Harga hanya RM 60 (Tidak Termasuk Postage)
Postage Cost RM 6

Bagi yang berminat uouls boleh la email hanie_smiles@yahoo.com ataupun tinggal kan comment disini Boleh juga terjah ym saya hanie_smiles
sila nyatakan detail2 seperti dibawah:-

1) Kod/Warna
2) Kuantiti
3) Nama+Alamat






Nota Tumit Kaki: Pembelian dalam kuantiti yang banyak boleh dapat sepecel diskaun..mari2(^_^)

~Repekan oleh:H@ni~

Telekung Chanteq Part 1

Mari-mari uouls cuci-cuci mata shoping-shoping telekung..chanteq-chanteq..
Telekung sulam indah Indonesia didatang pakej bersama beg yang comel.
Mudah untuk dibawa kemana-mana sahaja, sesuai untuk kegunaan sendiri, dijadikan hadiah, hantaran perkahwinan/pertunangan dan sbgnye..

Material dari soft cotton (sejuk di pakai)
Telekung Nur Qaseh (Bersulam kerawang warna warni + Beg)
Kain bergetah di pinggang (ada sulam sikit dikaki kain)
Harga hanya RM 75 (Tidak Termasuk Postage)
Postage Cost RM 6

Bagi yang berminat uouls boleh la email hanie_smiles@yahoo.com ataupun tinggal kan comment disini Boleh juga terjah ym saya hanie_smiles.
Sila nyatakan detail2 seperti dibawah:-

1) Kod/Warna
2) Kuantiti
3) Nama+Address





TLB 001-Pink+Biru



TLB 002-Merah+Hitam





TLB 003-Purple+Crim





TLB 004-Biru+Oren




TLB 005-Hitam+Kuning




TLB 006- Purple+Pink




TLB 007-Pink+Turqoise


~Repekan oleh:H@ni~

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails