Thursday, July 1, 2010

KEBAHGIAAN adalah HAKMILIK setiap INSAN

Buat Sanarinin & Incik Duey di KELANTAN DARUL NAIM dan juga Buat Uminurain & Bakal Incik Somi nye Di TANGKAK, JOHOR, saya mintak maap tak dapat hadir kenduri kahwin anda semua pada hari SABTU INI 3 JULY 2010.. bukan sengaja tapi memang saya tak dapat nak hadir kan diri atas sebab-sebab yang tak dapat di elak kan.. mungkin ini lah suratan nye..(cewah ayat tak boleh blah betol..hehehe)

Saya memang teringin nak tengok korang semua pakai baju pengantin yang sah2 memang cantik dan voge in vass tu kan.. tapi apa kan daya ade halangan di tengah jalan menuju rumah kalian.. maaf kan saya..bukan sengaja okeh..bukan juga saya berkecil hati sebab kalian dah pecut tinggal kan kelab bujang kita lalu tinggal saya terkontang kanting single minggle ini..bukan okeh..bukan.. itu tak betol..(hahahahaha poyos nya saya)

Walau apa pun saya sentiasa mendoa kan kawan-kawan saya bahgia dunia akhirat..
Harapan saya agar korang semua berbahgia selalu.. Dun noty2..dun gaduh2 lagi..hehehe..Ini doa buat korang semua...

" Ya Allah jika si dia adalah yang terbaik untuk dunia dan akhirat NYE, maka kekalkanlah hubungan MEREKA, dan hubungkan MEREKA dengan ikatan perkahwinan, dan biarlah ianya berkekalan selama-lamanya..Insyaallah..

Jika sebaliknya ya Allah, maka pisahkanlah MEREKA, dan hubungkanlah MEREKA dengan ikatan persahabatan tanpa MEREKA merasa sedih....Aminn"

SELAMAT PENGANTIN BARU IN ADVANCE KORANG
renjis..renjis dipilis..
di tepungi lah tawar..di siram si air mawar






.: Semua gambar dari ihsan incik google:.


Nota Tumit Kaki~ Sekarang majlis kawen tak kira masa okeh.. bukan cuti sekolah aje,hari2 cuti bese pun ade orang wat wedding jugak-Incik bos take note, len kali xpayah tanye lagi..bukan cuti sekolah ade wedding ke?? (*_*)

~Repekan oleh:H@ni~

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails