Tuesday, August 10, 2010

Kisah KASIH Aliya

~Cute kan CC ni..maceh bebanyak Incik..nanti boleh bagi lagi~

Semalam masa sedang kemas2 rumah tiba-tiba saya terpikir seseuatu.. terpikir nak tulis novel.. atau pun cerpen pendek.. lalu saya cuba karang kan ayat-ayat cinta eh silap ayat-ayat dramatik untuk cerita tersebut.. bila saya baca balik.. eh macam menarik jugak kalau saya share dalam blog ni.. kira macam cerpen-cerpen pendek lah kan.. tapi dalam ati ni berdetik pulak.. eh ade ke orang nak baca?? eh kang orang kata saya syok sendiri pulak..eh kang tibe2 kang bila mood MALAS menjelma lalu saya tak update2 sampi kehilangan readers [mcm byk nau readers dia..=) ]


Apa pun saya akan timbang2 kan lah idea BERNAS eh ke BERAS ni ek.. uouls rasa cam mana? rela ke uouls nak baca..hehe..nanti lah saya pikir2 kan ek.. nak ke tak nak ..[ alahai gatal sungguh saya ni] saja nak buat entry nie panjang..padahal tak dek pe pon.. saja nak membebel.. sawan mengupdate secara maraton die dah datang dah.. hahaha..


~Repekan oleh:H@ni~

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails